beatcaptchas input error

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on.

Moderator: iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

beatcaptchas input error

by nokieny on Sun Jan 13, 2013 6:13 am

I am getting the following error when I run this script:
RuntimeError: element INPUT specified by ID:recaptcha_response_field was not found, line: 35 (Error code: -921)

Code: Select all
FILEDELETE NAME=C:\Users\Public\Downloads\pic.jpg
ONDOWNLOAD FOLDER=C:\Users\Public\Downloads FILE=pic.jpg
TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=HREF:https://www.google.com/recaptcha/api/image?c* CONTENT=EVENT:SAVEPICTUREAS
TAB OPEN
TAB T=2
URL GOTO=http://beatcaptchas.com/captcha.php
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:upload.php ATTR=ID:key CONTENT=[removed]
TAG POS=1 TYPE=INPUT:FILE FORM=ACTION:upload.php ATTR=NAME:file CONTENT=C:\Users\Public\Downloads\pic.jpg
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ACTION:upload.php ATTR=NAME:submit
WAIT SECONDS=3
SET !EXTRACT NULL
TAG POS=1 TYPE=BODY ATTR=TXT:* EXTRACT=TXT
SET !VAR1 {{!EXTRACT}}
TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:frmRegStep2 ATTR=ID:recaptcha_response_field CONTENT={{!VAR1}}


If I change the last line to this there is no error, but the text is not typed into the captcha field.
Code: Select all
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:frmRegStep2 ATTR=ID:* CONTENT={{!VAR1}}
nokieny
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 13, 2013 5:58 am

Re: beatcaptchas input error

by lostandleft on Sun Jan 13, 2013 12:13 pm

Hi if you use FF 18 post to viewtopic.php?f=11&t=19853&p=50775#p50775
lostandleft
 
Posts: 15
Joined: Sun Oct 14, 2012 1:26 pm

Re: beatcaptchas input error

by nokieny on Mon Jan 14, 2013 7:57 am

lostandleft wrote:Hi if you use FF 18 post to viewtopic.php?f=11&t=19853&p=50775#p50775

I did run into that error the other day but just downgraded to FF 17.
nokieny
 
Posts: 3
Joined: Sun Jan 13, 2013 5:58 am


Return to iMacros for Firefox

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

Website Monitoring