EVENT keypresses sometimes aren't sent (or aren't received?)

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

EVENT keypresses sometimes aren't sent (or aren't received?)

by sightunseen on Fri Feb 14, 2014 11:45 pm

Hi I am using iMacros 8.6.0 in Firefox 24. A js script I created calls a keypress event like this:
iimPlay("CODE:EVENTS TYPE=KEYPRESS SELECTOR=\"#selector\" CHARS=\"message\"");
I've noticed rarely the keypresses aren't sent. I decided to add a WAIT and then check the div in javascript to see if the text was actually written. If it wasn't I made the code loop. I came to my browser this afternoon and noticed it was just looping repeatedly. So I clicked on the window and as soon as I did the keypresses were sent and the script continued.

I don't know if this has to do with the browser window being out of focus at the time, but I find it weird that as soon as Firefox became the active window it started working again. I found these threads which may be related:
Imacros not working when window not opened
Script only works when browser/page in focus, not in backgrd

Developers: Can you give more details about how the EVENT command works to control the mouse and keyboard? Thanks
sightunseen
 
Posts: 67
Joined: Thu Apr 18, 2013 9:54 pm

Re: EVENT keypresses sometimes aren't sent (or aren't receiv

by TheHimalayas on Fri Jun 19, 2015 12:41 pm

I have the same issue. In a couple of fields, the key press is only going through if the browser window is in focus. Otherwise, these entries are not getting filled.
TheHimalayas
 
Posts: 1
Joined: Fri Jun 19, 2015 12:39 pm


Return to iMacros for Firefox

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 10 guests

-->