ONDIALOG not working

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

ONDIALOG not working

by nman on Wed Oct 05, 2016 11:52 am

Hi, I'm using Firefox 48 on Windows 10 with Imacros 8.9.7, this bug has been replicated using the same version of Imacros on Firefox 46 and 47.
The site I'm running the script on immediately prompts for user input via a popup, recording in Imacros seems to record the right input, but playback returns error code 1450. I'm not really sure what the problem is here. If I refresh the page and then load, the error code goes away but the imacros script only presses the OK button and does not enter the text in the textbox
nman
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 05, 2016 8:57 am

Return to iMacros for Firefox

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests

-->