Problems with openig new Tabs

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Problems with openig new Tabs

by Peter17 on Wed Jun 07, 2017 5:13 am

Hi,

Version 9.0.3 doesn't open new tabs anymore. I'm using a simple script:
Code: Select all
VERSION BUILD=9030808 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://google.com
TAB OPEN
TAB T=2
TAB OPEN
TAB T=3
TAB OPEN
TAB T=4


It stops working after opening the google page. Without this line it's opening all tabs.
Previous version 8.9.7 works fine. I'm using FF 53.0.3 64 bit.
Is it a known issue?

Peter
Peter17
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 07, 2017 4:52 am

Re: Problems with openig new Tabs

by chivracq on Wed Jun 07, 2017 8:26 pm

Peter17 wrote:Hi,

Version 9.0.3 doesn't open new tabs anymore. I'm using a simple script:
Code: Select all
VERSION BUILD=9030808 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://google.com
TAB OPEN
TAB T=2
TAB OPEN
TAB T=3
TAB OPEN
TAB T=4


It stops working after opening the google page. Without this line it's opening all tabs.
Previous version 8.9.7 works fine. I'm using FF 53.0.3 64 bit.
Is it a known issue?

Peter

Hum..., it's not mentioned in the List of known Issues, but I think indeed some other User had already reported it...

v9.0.3 for FF is pretty Buggy anyway, stick to v8.9.7 which still works on FF53. :idea:
(I can't even confirm your Issue as I never bothered installing v9.0.3...)
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 5715
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)


Return to iMacros for Firefox

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 6 guests

Website Monitoring