getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by harish on Sat Sep 09, 2017 1:10 am

i need to automate captcha solving .im running on windows client ,Firefox browser.
im getting the above error and i dont see any file downloaded on the respective folder.


Code: Select all
'date: 2015/06/11
'main_maintainer:   Keyk   https://github.com/keyk

SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
SET !ERRORIGNORE YES
SET !TIMEOUT_PAGE 999
SET !TIMEOUT_STEP 999


SET url http://freebitco.in/
SET btc YOURBTCADRESS
SET mail mail
SET pw pass
SET apikey V1ROEOJ4ANFPVOBR8B
SET path C:\Users\Guest\Documents\iMacros\Macros\
SET file freebitcoin.jpg
SET tw 1

TAB OPEN
TAB T=1
PROXY ADDRESS=0.0.0.0:0
TAB CLOSEALLOTHERS
SET !TIMEOUT_PAGE 10
URL GOTO={{url}}
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:switch_to_login_button
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:login_form ATTR=ID:login_form_btc_address CONTENT={{mail}}
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=ID:login_form ATTR=ID:login_form_password CONTENT={{pw}}
EVENT TYPE=CLICK SELECTOR="#login_button" BUTTON=0
WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:CLAIM<SP>YOUR<SP>FREE<SP>BTC<SP>NOW!
WAIT SECONDS={{tw}}
FILEDELETE NAME={{path}}{{file}}
ONDOWNLOAD FOLDER={{path}} FILE={{file}}

TAG POS=1 TYPE=SELECT ATTR=ID:free_play_captcha_types CONTENT=%solvemedia

WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=ID:adcopy-puzzle-image CONTENT=EVENT:SAVE_ELEMENT_SCREENSHOT
WAIT SECONDS={{tw}}

TAB OPEN
TAB T=2
URL GOTO=http://www.9kw.eu/grafik/form.html
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:apikey CONTENT={{apikey}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:prio CONTENT=0
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:selfsolve CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:confirm CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:case-sensitive CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:source CONTENT=imacros
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:file-upload-01 CONTENT={{path}}{{file}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=TYPE:submit
SET !TIMEOUT_STEP 300
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:result EXTRACT=TXT

TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=ID:adcopy_response CONTENT={{!EXTRACT}}
WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:fcaptcha ATTR=*
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT ATTR=ID:free_play_form_button
WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=BORDER:0&&TITLE:LOGOUT&&ALT:LOGOUT&&SRC:/images/logout.png
TAB T=2
TAB CLOSE

WAIT SECONDS=3605



help me to find teh issue
harish
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 09, 2017 12:07 am

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by chivracq on Sat Sep 09, 2017 12:28 pm

harish wrote:i need to automate captcha solving .im running on windows client ,Firefox browser.
im getting the above error and i dont see any file downloaded on the respective folder.


Code: Select all
'date: 2015/06/11
'main_maintainer:   Keyk   https://github.com/keyk

SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
SET !ERRORIGNORE YES
SET !TIMEOUT_PAGE 999
SET !TIMEOUT_STEP 999


SET url http://freebitco.in/
SET btc YOURBTCADRESS
SET mail mail
SET pw pass
SET apikey V1ROEOJ4ANFPVOBR8B
SET path C:\Users\Guest\Documents\iMacros\Macros\
SET file freebitcoin.jpg
SET tw 1

TAB OPEN
TAB T=1
PROXY ADDRESS=0.0.0.0:0
TAB CLOSEALLOTHERS
SET !TIMEOUT_PAGE 10
URL GOTO={{url}}
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:switch_to_login_button
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:login_form ATTR=ID:login_form_btc_address CONTENT={{mail}}
SET !ENCRYPTION NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=ID:login_form ATTR=ID:login_form_password CONTENT={{pw}}
EVENT TYPE=CLICK SELECTOR="#login_button" BUTTON=0
WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:CLAIM<SP>YOUR<SP>FREE<SP>BTC<SP>NOW!
WAIT SECONDS={{tw}}
FILEDELETE NAME={{path}}{{file}}
ONDOWNLOAD FOLDER={{path}} FILE={{file}}

TAG POS=1 TYPE=SELECT ATTR=ID:free_play_captcha_types CONTENT=%solvemedia

WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=ID:adcopy-puzzle-image CONTENT=EVENT:SAVE_ELEMENT_SCREENSHOT
WAIT SECONDS={{tw}}

TAB OPEN
TAB T=2
URL GOTO=http://www.9kw.eu/grafik/form.html
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:apikey CONTENT={{apikey}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:prio CONTENT=0
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:selfsolve CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:confirm CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/index.cgi ATTR=NAME:case-sensitive CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:source CONTENT=imacros
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:file-upload-01 CONTENT={{path}}{{file}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=TYPE:submit
SET !TIMEOUT_STEP 300
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:result EXTRACT=TXT

TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=ID:adcopy_response CONTENT={{!EXTRACT}}
WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:fcaptcha ATTR=*
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT ATTR=ID:free_play_form_button
WAIT SECONDS={{tw}}
TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=BORDER:0&&TITLE:LOGOUT&&ALT:LOGOUT&&SRC:/images/logout.png
TAB T=2
TAB CLOSE

WAIT SECONDS=3605


help me to find teh issue

Hum, still no Views after 12 hours on the Forum, OK, 1st View comes from me, ah-ah...! 8)
Forum Language is English, I guess the German part looks a bit "repelling" for most Users, oops...!

And further 2 big mistakes:
- CIM...! :mrgreen:
- Wrong Sub-Forum...! (But no need to duplicate...) Your Thread has nothing specific to FF only, meaning that your Script works in other Browsers, especially if you don' even mention your FCI...! :roll:

But hum, Thread is about Captcha, for which I don't help, as I find it Legit from Sites to prevent Web-Automation and trying to bypass it only triggers some Cat and Mice Game, so I won't try to help you on that one, but you should still mention your FCI if you ever need to open some other Thread in the Future... (in the correct Sub-Forum then, of course...!) :idea:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6471
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by harish on Thu Sep 21, 2017 3:39 am

i dont understand your words...what is FCI?FF? and this is about solving captcha i guess everyone automating a captcha solving script is doing something not legitimate? is that what you are saying?
harish
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 09, 2017 12:07 am

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by chivracq on Thu Sep 21, 2017 4:46 am

harish wrote:i dont understand your words...what is FCI?FF? and this is about solving captcha i guess everyone automating a captcha solving script is doing something not legitimate? is that what you are saying?

Wow...!, finally some Follow-up, 2 weeks later, very good...! :D

CIM/FCIM/FCI, all Acronyms are explained in my Sig... :roll:

Well I simply don't support/help using iMacros to bypass Captcha... :wink:
Just like I don't help for Games/Votes/Spam/etc, even if I gained absolutely all my "Expertise" in iMacros from playing Games myself, ah-ah...! :oops:
(But you should still use the Forum "a bit correctly" even if I won't try to help you on this one, I might be your "best Friend" in some future Thread you might open... :idea: )
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6471
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by chivracq on Sat Sep 23, 2017 2:54 pm

Hum..., doesn't seem to "work" much better on SOF either, still no Reply after 2 days... :oops:
(Hum, FCI not mentioned there either, my "Request" about "FCI" applies to all Forums, btw...)

Mini-Hint: You could try contacting the Guys from '9kw' directly even if they check the Forum from time to time, I think..., but they are usually quite Helpful... (Well, normal, as it's a bit their "Business", ah-ah...! :wink: )
(The internal Search Engine strangely enough doesn't look into ']code[' Meta-Tags, but I had quoted your Script, which makes it then searchable, so they should still find this Thread, I reckon... But a few Captcha "Providers" were a bit too "pushy/spamming" and were banned, I'm not sure if '9kw' belonged to those... (And I never checked if Google and/or other Search Engines do look into ']code[' Meta-Tags or not..., but the internal Search Engine is based on Google, I think...))
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6471
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by harish on Wed Sep 27, 2017 3:08 am

hey thanks, im just curious to find how these things works...so im not desperate to know how to automate captcha.
i think the captcha service is legit and any problem from my code that can lead to this error code?
harish
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 09, 2017 12:07 am

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by harish on Wed Sep 27, 2017 3:12 am

please i dont know what you expect as "Full configuration"...i use windows 10-64bit,firefox latest version to date and imacros extension .
tat is my complete code what else you need? may i know what information you require to analyze this further
harish
 
Posts: 4
Joined: Sat Sep 09, 2017 12:07 am

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by chivracq on Wed Sep 27, 2017 5:09 am

harish wrote:hey thanks, im just curious to find how these things works...so im not desperate to know how to automate captcha.
i think the captcha service is legit and any problem from my code that can lead to this error code?

Hum..., a lot of People seem to be "curious" as well about Captcha + '9kw' + this 'freebitco.in' Site in the last 2 weeks, ah-ah...!, as maybe half a dozen similar Threads were opened recently, all using the same Script..., ah-ah...! Funny "Coincidence", I would think... 8)

"any problem from my code...", I don't do any Digging when FCI is not mentioned, especially if I've already asked (several times in your case), and I don't do Captchas...
And hum, your Error Msg is a bit unclear as well... Where does it come from...? Why is it in German...? What Line in your Script yields it...?

harish wrote:please i dont know what you expect as "Full configuration"...i use windows 10-64bit,firefox latest version to date and imacros extension .
tat is my complete code what else you need? may i know what information you require to analyze this further

"Full Configuration" means that you need to mention 3 Versions..., "latest" doesn't mean much, there are currently 4 or 5 "latest" Versions for FF depending on which Channel you are... => FF47/49/54/55/56/57 and 58 is probably out already as 56 is already starting to get pushed, + 4 "latest" Versions for iMacros for FF => v8.8.2/v8.8.7/v8.9.7/v9.0.3, which gives a Matrix of more than 20 Combinations to choose from...! And "latest" won't mean anything anymore to sbd reading the Thread in a few weeks/months/years...

[But hum..., OK, I think I know where your Pb comes from... And it is indeed related to your FCI..., tja...! Disable '!ERRORIGNORE' and you'll have your Explanation, ah-ah...! :idea: ]
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6471
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)

Re: getting "0008 Kein Captcha gefunden. / No captcha found"

by thecoder2012 on Wed Nov 22, 2017 7:23 pm

See topic viewtopic.php?f=11&t=27809
Example "9kw_freebitco.in.iim" with freebitco.in and 9kw.eu: http://www.9kw.eu/grafik/plugins/9kweu_examples.zip

chivracq wrote:all using the same Script...

Same old script from user keyk. Freebitco.in has changes every few months.

chivracq wrote:And hum, your Error Msg is a bit unclear as well... Where does it come from...? Why is it in German...? What Line in your Script yields it...?

Errorcode from 9kw.eu as captcha service was in german and english. Short no picture (file) in the post request.

chivracq wrote:Disable '!ERRORIGNORE' and you'll have your Explanation, ah-ah...! :idea:

Not always but helpful.
Join 9kw.eu Captcha Service now and let your iMacros continue downloads and scripts while you sleep. - Custom iMacros? Contact me!
User avatar
thecoder2012
 
Posts: 109
Joined: Sat Aug 15, 2015 10:14 am
Location: Internet


Return to iMacros for Firefox

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests

-->