Page 1 of 1

Calling from Ruby

Posted: Tue Mar 14, 2006 11:20 pm
by ryuuguu
If you want to call imacros from ruby this is the sample code in ruby
Code: Select all
require 'win32ole'
iim1 = WIN32OLE.new('imacros')
i = iim1.iimInit 
i = iim1.iimSet("-var1", "Tom Tester")
i = iim1.iimDisplay("This is a test")
i = iim1.iimPlay("myfirstmacro")

Re: Calling from Ruby

Posted: Tue Apr 21, 2009 3:18 pm
by E-RPMSOFT.COM
ohh.. i find this many time...thanks very helpful
---------------------------------------------
E-RPMSOFT.COM
(336) 793-0285

Re: Calling from Ruby

Posted: Sat May 23, 2009 2:06 am
by rAsTeR
Hey can i embed imacro in my vb.net application? it has a web browser also..how can i do that?thanks...