iMacro Browser telling me no internet?

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

iMacro Browser telling me no internet?

by samiejg on Tue Jan 10, 2017 11:29 pm

So I just upgraded to a better PC, and I'm starting to get some faster results with loops. But I'm noticing the iMacro browser seems to lose internet connectivity after a short while. Like all the pages I'm looping through suddenly start giving me errors as if I'm not connected to the internet, even though the rest of my internet works fine. Then the only way to fix it is by closing and reopening the iMacro browser.

Any suggestions on how to fix this or what's going on?
samiejg
 
Posts: 2
Joined: Tue Jan 10, 2017 12:43 pm

Return to General Support & Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

-->