is possible create this ?

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

is possible create this ?

by Octavio on Fri Nov 03, 2017 10:35 am

Good afternoon guys, I need a little help from you, is there any command I can use to read a word and stop the macro?

I play a game where I hunt pokemons and appear several, but I would like the macro to stop when I find the name of a legendary pokemon

if it is possible something of the type and someone can help me, I would greatly appreciate it.
Octavio
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 03, 2017 10:19 am

Re: is possible create this ?

by chivracq on Fri Nov 03, 2017 12:23 pm

Octavio wrote:Good afternoon guys, I need a little help from you, is there any command I can use to read a word and stop the macro?

I play a game where I hunt pokemons and appear several, but I would like the macro to stop when I find the name of a legendary pokemon

if it is possible something of the type and someone can help me, I would greatly appreciate it.

No need to open Duplicates when you want to open a Thread on the Forum...

CIM...! :mrgreen: (Read my Sig...)

Euh, my Answer to your vague Question in your Thread Title is: "Pfff..., yep of course!!, nearly everything is possible with iMacros...!?!"
=> Be positive and have faith, my Dear...!! :wink:
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6484
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)

Re: is possible create this ?

by Octavio on Fri Nov 03, 2017 3:19 pm

chivracq wrote:
Octavio wrote:Good afternoon guys, I need a little help from you, is there any command I can use to read a word and stop the macro?

I play a game where I hunt pokemons and appear several, but I would like the macro to stop when I find the name of a legendary pokemon

if it is possible something of the type and someone can help me, I would greatly appreciate it.

No need to open Duplicates when you want to open a Thread on the Forum...

CIM...! :mrgreen: (Read my Sig...)

Euh, my Answer to your vague Question in your Thread Title is: "Pfff..., yep of course!!, nearly everything is possible with iMacros...!?!"
=> Be positive and have faith, my Dear...!! :wink:


sorry for the duplicate post, I had not read that it needed to be approved and I thought I had made a mistake.

since it is possible to read a word on the screen, could anyone pass me a base code or some tutorial link on how I can do this?
Octavio
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 03, 2017 10:19 am

Re: is possible create this ?

by chivracq on Fri Nov 03, 2017 3:48 pm

Octavio wrote:
chivracq wrote:
Octavio wrote:Good afternoon guys, I need a little help from you, is there any command I can use to read a word and stop the macro?

I play a game where I hunt pokemons and appear several, but I would like the macro to stop when I find the name of a legendary pokemon

if it is possible something of the type and someone can help me, I would greatly appreciate it.

No need to open Duplicates when you want to open a Thread on the Forum...

CIM...! :mrgreen: (Read my Sig...)

Euh, my Answer to your vague Question in your Thread Title is: "Pfff..., yep of course!!, nearly everything is possible with iMacros...!?!"
=> Be positive and have faith, my Dear...!! :wink:


sorry for the duplicate post, I had not read that it needed to be approved and I thought I had made a mistake.

since it is possible to read a word on the screen, could anyone pass me a base code or some tutorial link on how I can do this?

Yep, no Pb for the Duplicate...

Euh..., I didn't say anything about "... possible to read a word on the screen...", I only answered the exact Qt in your Thread Title without reading your Post as your Thread Title doesn't say anything about the Content... :roll:
You'll need to mention your FCI like I asked you and to give a Descriptive Title to your Thread for me to read it (and to answer it maybe of course...). :idea:
(And I don't see any Script and no URL, I hope all Info is already mentioned mentioned in your Post about what you've tried and where exactly you get stuck...)
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6484
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)


Return to General Support & Discussions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 10 guests

-->