ReferenceError: imns is not defined line 7 (Error code: -991

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

ReferenceError: imns is not defined line 7 (Error code: -991

by joelb on Mon Nov 13, 2017 4:35 am

Ubuntu 17 4.13.0-16-generic x86_64
Firefox 49.0.7
Imacros for Firefox latest version (this was the problem!!!)

I have a javascript/imacros code with some file operations, reading from CSV files and writing logs.
But I get this error message: ReferenceError: imns is not defined line 437 (Error code: -991)

According to the error message the problem is somewhere in this function.
Could someone help me?
Also... is imns.FIO supported in Linux with Firefox Imacros?
Or I am just forcing something that will never work?

Code: Select all
function count_rows(datasource){
   const CRLF = "\r\n";
   
   var file_i = imns.FIO.openNode(datasource); //This is line 437
   var text = imns.FIO.readTextFile(file_i);
   
   var eol = (text.indexOf(CRLF) == -1) ? "\n" : CRLF;
   
   lines = text.split(eol);
   return lines.length;
}
Last edited by joelb on Mon Nov 13, 2017 5:19 am, edited 1 time in total.
joelb
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 13, 2017 4:27 am

Re: ReferenceError: imns is not defined line 7 (Error code:

by joelb on Mon Nov 13, 2017 5:19 am

I thought I have Macros 8.9.7 but it updated itself in the background to the latest.
After reinstalling the old version and turning the update OFF, the problem is solved.
joelb
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 13, 2017 4:27 am


Return to General Support & Discussions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 5 guests

-->