Page 2 of 2

Re: Error for current loop

Posted: Thu Dec 07, 2017 9:27 am
by chivracq
Aditya93 wrote:I tried and searched a lot also about this, but for the 1st method, i couldn't get imacro vr 11+, so unable to test it out
for the 2nd method, i wast able to find any 'TAG' in flash, even normal other websites the extracting was working correctly.
but in flash couldn't find any object

Hope you will reply @Chivracq

Hum..., I did a bit of Testing with the 'EVENT' Mode (using iMacros for FF v8.8.2, PM v26.3.3 (=FF47), Win10_x64) on some Site I use that has some Flash Objects..., and hum, it doesn't seem to work at all, even on "simple" Text parts for Select nor Input, I can record my Actions but Replay does nothing at all, no Errors, but it looks like the Macro is sliding/gliding on the Flash Content...

And the 2nd Method with the 'TAG' is very limited and won't work for this Site...

I had "a Plan" to decompile Flash Objects (on that Site of mine) a few years ago and try to write my own Functions to see if I could access and "control" those Flash Objects (and their inner Objects) from JavaScript and that I could use in my Macros, but I never really gave it a Try as it was a bit complex and I wasn't sure it would work... (And I was a bit "afraid" at that time as well that I could be "detected" and kicked out of that Game I was playing...)

iMacros simply has very limited Functionality for interacting with Flash Objects/Sites, and I don't think it will improve as Flash is deemed to disappear in a near Future... (And I won't cry for it, ah-ah...!) iMacros is not very "strong" with Graphical Objects like Flash, as it uses and relies on the HTML Structure of a Page, you may want to have a look at the 'Kwantu' Automation-Browser which might work better than iMacros with Flash as it uses a Graphical Validation/Recognition for its whole Automation... :idea:

Re: Error for current loop

Posted: Thu Dec 07, 2017 11:25 am
by thecoder2012
chivracq wrote:... 'Kwantu' Automation-Browser which might work better than iMacros with Flash as it uses a Graphical Validation/Recognition for its whole Automation... :idea:

It's really 'Kwantu'? Link? I see only 'Kantu Web Browser Automation'. And ubotstudio (community edition is free but limited) is helpful, maybe.

Re: Error for current loop

Posted: Thu Dec 07, 2017 11:54 am
by chivracq
thecoder2012 wrote:
chivracq wrote:... 'Kwantu' Automation-Browser which might work better than iMacros with Flash as it uses a Graphical Validation/Recognition for its whole Automation... :idea:

It's really 'Kwantu'? Link? I see only 'Kantu Web Browser Automation'. And ubotstudio (community edition is free but limited) is helpful, maybe.

Euh..., yep you're right...!, I typed the Name from the top of my head, I was too "lazy" to check the correct Spelling, ah-ah...! I only downloaded it a few months ago but still didn't have a chance / take the time to give it a try..., so I'm not very familiar with it at all, not even its correct Name obviously, oops...! :oops:

>>>

:arrow: But hum, @thecoder2012..., did you see my Post (as you didn't react...) in the "typerz-whatever" (typed from memory as well...!) Captcha Thread that you had reported...?, I've "edicted" "New Rules" for Captcha Providers on the Forum..., and these apply to you as well... 8)