The dot "." doesnt show when play macro

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

The dot "." doesnt show when play macro

by iHell on Mon Aug 21, 2017 11:21 pm

Well i have some issue here,
doing 3 hours of research online but still no answer...

My Problem:
I record macro using - Experimental event recording mode
I type url links and it recorded...
But when replay only dot is missing (.) <<This dot
it should be http://www.google.com but when play the script,
it became wwwgoooglecom...
all dots not shown, only text are shown

Looking for some answer from chivracq

FCI :
Google Chrome - Version 60.0.3112.101 (Official Build) (32-bit)
Imacros for Chrome - Version 8.4.4
Window 7 x64
Firefox Version: 48.0.2
Imacros For Firefox Version: 8.9.7
Window 7 x64
iHell
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 05, 2016 3:54 pm

Re: The dot "." doesnt show when play macro

by iimfun on Mon Aug 21, 2017 11:41 pm

iHell wrote:Well i have some issue here, ...

Well, you are not the first person to report this problem. Check out this thread and try a solution there or wait for other answers.
iimfun
 
Posts: 239
Joined: Tue Jul 19, 2016 6:06 am

Re: The dot "." doesnt show when play macro

by iHell on Tue Aug 22, 2017 10:24 am

Okay...~
Ty for the links...
but how come i didnt found the post?
(hmm maybe using the wrong keywords)

:mrgreen:
Firefox Version: 48.0.2
Imacros For Firefox Version: 8.9.7
Window 7 x64
iHell
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 05, 2016 3:54 pm

Re: The dot "." doesnt show when play macro

by iHell on Tue Aug 22, 2017 11:20 am

Yes,
Thanks for the link again :D
Tested and its working !!!
:mrgreen:
Firefox Version: 48.0.2
Imacros For Firefox Version: 8.9.7
Window 7 x64
iHell
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 05, 2016 3:54 pm


Return to iMacros for Chrome

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

-->