Useing two iim on Chrome

Discussions and Tech Support related to the iMacros Google Chrome extension.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Useing two iim on Chrome

by iHell on Thu Aug 24, 2017 5:22 pm

Hmm, another problem and hope there is an answer..
You know FB kinda hard to play right now with their script code..

My Problem:
I have 2 iim need to run on Chrome but JS cant play on chrome
IIM1 (can use on Chrome & Firefox)
IIM2 (only working on Chrome / Firefox cant)

I need to call IIM1 and next IIM2 because when I combine those 2 script, the IIM2 code not working..
if using IIM1 and wait it done, and then click IIM2 manually its working...

IIM1 using normal code while
IIM2 using Experimental event recording mode

is there any method to call those 2 script?

FCI :
Google Chrome - Version 60.0.3112.101 (Official Build) (32-bit)
Imacros for Chrome - Version 8.4.4
Window 7 x64
Firefox Version: 48.0.2
Imacros For Firefox Version: 8.9.7
Window 7 x64
iHell
 
Posts: 8
Joined: Mon Sep 05, 2016 3:54 pm

Re: Useing two iim on Chrome

by chivracq on Thu Aug 24, 2017 7:46 pm

iHell wrote:Hmm, another problem and hope there is an answer..
You know FB kinda hard to play right now with their script code..

My Problem:
I have 2 iim need to run on Chrome but JS cant play on chrome
IIM1 (can use on Chrome & Firefox)
IIM2 (only working on Chrome / Firefox cant)

I need to call IIM1 and next IIM2 because when I combine those 2 script, the IIM2 code not working..
if using IIM1 and wait it done, and then click IIM2 manually its working...

IIM1 using normal code while
IIM2 using Experimental event recording mode

is there any method to call those 2 script?

FCI :
Code: Select all
Google Chrome - Version 60.0.3112.101 (Official Build) (32-bit)
Imacros for Chrome - Version 8.4.4
Window 7 x64

Hum..., post your 'IIM2', I've never heard of an '.iim' that works on CR and not on FF...
(Well, 2 Exceptions indeed (that I know of, but I would be very surprised if you happened to hit them...!), but I'll find you a Workaround, ah-ah...!)
Oh...!, but "IIM2 using Experimental event recording mode", hum, then maybe you are indeed hitting one of those, if using the 'SELECTOR' Syntax which I think is indeed only implemented in v8.4.4 for CR (for the moment)...
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6490
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)


Return to iMacros for Chrome

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

-->