Run iMacros component with firefox browser?

Discussions and Tech Support related to using the iMacros Component for .NET in your applications.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Run iMacros component with firefox browser?

by free2like on Wed May 08, 2013 5:37 am

how i can play imacro component with embedded Firefox browser or other browsers in my vb 2010 application?
thanks to all
free2like
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 19, 2013 4:22 am

Re: Run iMacros component with firefox browser?

by Kichka, Tech Support on Fri May 10, 2013 1:44 am

Hello free2like,

This link may be useful to you: http://wiki.imacros.net/Component
Regards,
Kichka, iOpus Support
Kichka, Tech Support
 
Posts: 31
Joined: Tue May 07, 2013 2:42 am


Return to iMacros Component for .NET

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

-->