Log:iMacros lost the connection with the scripting interface

Discussions and Tech Support related to using the iMacros Component for .NET in your applications.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Log:iMacros lost the connection with the scripting interface

by Aash on Thu Jan 30, 2014 2:42 am

Hi,

I'm working with a vb.net application that uses iMacros via .Net scripting interface and is scheduled in Windows scheduler.This application is multithreaded and all the threads basically tries to login to a web portal with username and password fetched from an external config file.if the login attempt fails due to invalidity of the credentials or any network error , imacro takes screenshot of the page and proceeds to other operations.

During some runs i noticed that no screenshots were taken for some of the failure case. On checking the imacros.log file, i came across an error recorded during this scenario as:

"iMacros lost the connection with the scripting interface.The host application seems to have been aborted."

There is no manual intervention as it runs as scheduled in windows scheduler.The application is not crashed as evident from other threads which executes fine and finishes the execution as expected.
Can you help finding what this error from the iMacros.log file means exactly and what is causing an issue like this?

Thanks in advance!!!
Aash
Aash
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 21, 2014 6:04 am

Re: Log:iMacros lost the connection with the scripting inter

by chivracq on Wed Feb 05, 2014 3:44 pm

I don't think any other User will be able to help you, your Question is more for iMacros TechSupport I suspect, but they don't come very often on the Forum...

If using the Scripting Interface, you must have a full License to use with the Commercial Edition I reckon and you better open a Ticket with TechSupport if you want a Response... and post later on the Answer here if you feel like sharing... (I would be interested...)
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6477
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)


Return to iMacros Component for .NET

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

-->