Tag a link in a specific div on facebook, LinkshimAsyncLink

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Tag a link in a specific div on facebook, LinkshimAsyncLink

by Spini on Thu Dec 31, 2015 6:11 am

Sorry for my english ...
VERSION BUILD=10022823 iMacro browser
I have some difficult to tag a HREF on facebook page, am able to tag the div to open the post but that open all in the story line, the link of post is hide in a dom process (down key, mouse over and mouse clear reval Href)

i have try on extract txt, with imageclick work but very slow and make some lag

facebook code is complex


(Auto Image Post on the Div)
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=CLASS:_6l-<SP>__c_

It's it possible make a tag similar this ? But working lol or with apps id maybe

(Exemple of Expert Recording Extract mode)
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=ONCLICK:LinkshimAsyncLink.swap(this,<SP>"https:\/\/www.facebook.com\/l.php?u=https\u00253A\u00252F\u00252Fvs-fb-php-p1.......)");&&ONMOUSEOVER:LinkshimAsyncLink.swap(this,<SP>"https:\/\/vs-fb-php-p1........");&&CLASS:_52c6&&STYLE:background-color:<SP>magenta;&&HREF:https://vs-fb-php-p1..........&&TARGET:_blank&&OLDSTYLE:magenta

(But the tag not work when i record in expert)
Spini
 
Posts: 4
Joined: Thu Dec 24, 2015 10:01 pm

Re: Tag a link in a specific div on facebook, LinkshimAsyncL

by Spini on Thu Dec 31, 2015 7:35 am

i have search and found a possibility like that but how dont know how make it work

$(document).delegate("div", "click", function() {
window.location = $(this).find("a").attr("href");
});

someone can help me or no ?
Spini
 
Posts: 4
Joined: Thu Dec 24, 2015 10:01 pm

Re: Tag a link in a specific div on facebook, LinkshimAsyncL

by chivracq on Sat Jan 02, 2016 10:34 am

Spini wrote:Sorry for my english ...
Code: Select all
VERSION BUILD=10022823 iMacro browser

I have some difficult to tag a HREF on facebook page, am able to tag the div to open the post but that open all in the story line, the link of post is hide in a dom process (down key, mouse over and mouse clear reval Href)

i have try on extract txt, with imageclick work but very slow and make some lag

facebook code is complex

(Auto Image Post on the Div)
Code: Select all
TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=CLASS:_6l-<SP>__c_


It's it possible make a tag similar this ? But working lol or with apps id maybe

(Exemple of Expert Recording Extract mode)
Code: Select all
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=ONCLICK:LinkshimAsyncLink.swap(this,<SP>"https:\/\/www.facebook.com\/l.php?u=https\u00253A\u00252F\u00252Fvs-fb-php-p1.......)");&&ONMOUSEOVER:LinkshimAsyncLink.swap(this,<SP>"https:\/\/vs-fb-php-p1........");&&CLASS:_52c6&&STYLE:background-color:<SP>magenta;&&HREF:https://vs-fb-php-p1..........&&TARGET:_blank&&OLDSTYLE:magenta


(But the tag not work when i record in expert)

Spini wrote:i have search and found a possibility like that but how dont know how make it work

Code: Select all
$(document).delegate("div", "click", function() {
   window.location = $(this).find("a").attr("href");
});


someone can help me or no ?

Can't you post an URL with clear Instructions/Steps to reproduce of what you want exactly, maybe with a Printscreen or a mini-Macro tagging your Link with some 'EXTRACT=TXT/HTM' so I can see what Link you want to get...? You should be able to do what you want in pure '.iim', I would think...
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6473
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)


Return to Data Extraction and Web Screen Scraping

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

-->