Tag Processing Delay

Discussions and Tech Support related to website data extraction, screen scraping and data mining using iMacros.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Tag Processing Delay

by esullivan on Sat Oct 08, 2016 5:52 am

I am trying to extract some data from a Web site. I am able to successfully navigate thru a number of pages to get to the one that has the data to extract. It works...but it seems to often hang for minutes before completing. Here's the line that causes the delay:
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=ID:ctl00_mainContent_lnkbutDates EXTRACT=TXT

The rest of the site is very responsive. Is there anything that I can do to speed up the process. I have 20-30 extractions per page (about 10 pages) so performance is important.
Some details: I/E 11, iMacros 11, Windows 7

Thanks for any help!
esullivan
 
Posts: 6
Joined: Sat Oct 08, 2016 12:05 am

Re: Tag Processing Delay

by esullivan on Thu Oct 20, 2016 5:57 am

For anyone else having a similar problem...Turns out that using the iMacros browser instead of an I/E plug-in made a huge difference in performance.
esullivan
 
Posts: 6
Joined: Sat Oct 08, 2016 12:05 am


Return to Data Extraction and Web Screen Scraping

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

-->