Looking for Help

Discussions and Tech Support related to automating the iMacros Browser or Internet Explorer from any scripting and programming language, such as VBS (WSH), VBA, VB, Perl, Delphi, C# or C++.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Looking for Help

by iceman86 on Thu May 21, 2015 12:43 pm

Hi,

I'm transferring a clients membership list into RSMembership installed in Joomla and I would like to not have to input each members information by hand, considering there's over 1000 members. I thought maybe iMacros would work to take data from my spreadsheet or csv file and search for a user, click the user and then fill in the appropriate fields, save and move on to next user in list. However, as I've scoured the web today I have not been able to find any information that identifies if that works, or how it would work or if i could alter the system and make it work.

Thanks in advance!
iceman86
 
Posts: 1
Joined: Thu May 21, 2015 12:41 pm

Re: Looking for Help

by chivracq on Thu May 21, 2015 7:10 pm

iceman86 wrote:Hi,

I'm transferring a clients membership list into RSMembership installed in Joomla and I would like to not have to input each members information by hand, considering there's over 1000 members. I thought maybe iMacros would work to take data from my spreadsheet or csv file and search for a user, click the user and then fill in the appropriate fields, save and move on to next user in list. However, as I've scoured the web today I have not been able to find any information that identifies if that works, or how it would work or if i could alter the system and make it work.

Thanks in advance!

LOL...!?
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6484
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)

Re: Looking for Help

by davidlog on Sun Aug 16, 2015 4:55 pm

Wow Really it needs years of experience in imacros commands
I hope I could help but really it's difficult for me
I think that winautomation can do the work for you
check if these youtube video help you
www.youtube.com/watch?v=FgK57sElBqs
anywhere GoodLuck
davidlog
 
Posts: 13
Joined: Fri Aug 14, 2015 9:38 pm


Return to Scripting and Command Line Interface

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

-->