Help with jquery button

Discussions and Tech Support related to automating the iMacros Browser or Internet Explorer from any scripting and programming language, such as VBS (WSH), VBA, VB, Perl, Delphi, C# or C++.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Help with jquery button

by KickMan on Sat Dec 26, 2015 8:45 am

Hello how i can use this button?

Code: Select all
<div class="body_option_edit">
        <div class="addbox" id="startButton" style="float: left; outline: 1px solid blue; display: block;">
            <input style="outline: 1px solid blue;" onmouseup="switchMeOn(1);" value="START" type="button">
        </div>               


Using any but not work:

Code: Select all
TAG POS=1 TYPE=div ATTR=ID:startButton
TAG POS=1 TYPE=INPUT:button ATTR=VALUE:СТАРТ
URL GOTO=javascript:{window.document.getElementById("switchMeOn(1);").onmouseup();undefined;}


Thanks!
KickMan
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 26, 2015 8:10 am

Re: Help with jquery button

by chivracq on Sat Dec 26, 2015 9:20 am

KickMan wrote:Hello how i can use this button?

Code: Select all
<div class="body_option_edit">
        <div class="addbox" id="startButton" style="float: left; outline: 1px solid blue; display: block;">
            <input style="outline: 1px solid blue;" onmouseup="switchMeOn(1);" value="START" type="button">
        </div>               


Using any but not work:

Code: Select all
TAG POS=1 TYPE=div ATTR=ID:startButton
TAG POS=1 TYPE=INPUT:button ATTR=VALUE:СТАРТ
URL GOTO=javascript:{window.document.getElementById("switchMeOn(1);").onmouseup();undefined;}


Thanks!

CIM...! :mrgreen: (For me to follow up...)

And the URL would help a lot... :roll:

A few ideas:
- Typo or Russian for your 2nd try: "ATTR=VALUE:СТАРТ" => "ATTR=VALUE:START"...
- Have you tried the EVENT Mode depending on your FCI...?
- Try firing first a 'MOUSEOVER' Event.
- (F)CIM = (Full) Config Info Missing: iMacros + Browser + OS with all 3 Versions...
- I usually don't even read the Question if that (required) Info is not mentioned...
- Script & URL usually help a lot for a more "educated" Help...
chivracq
 
Posts: 6479
Joined: Sat Apr 13, 2013 6:07 am
Location: Amsterdam (NL)


Return to Scripting and Command Line Interface

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

-->