Issue running VBS scripts from shortcuts

Discussions and Tech Support related to automating the iMacros Browser or Internet Explorer from any scripting and programming language, such as VBS (WSH), VBA, VB, Perl, Delphi, C# or C++.

Moderators: Community Moderators, iMacros Moderators

Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.

Issue running VBS scripts from shortcuts

by antonyf on Wed Feb 10, 2016 1:26 pm

Hi,

I upgraded to WIndows 10, and my shortcuts to scripts no longer work. I hope someone can help.

The iMacros is 6.2 build 119, and it says the IE version is 10.0.10011.

I have VBS scripts, and I am running them with the wow64 prefix which made them work okay on Windows 7.

However now since upgrade, iMacros fires up but nothing happens.

iMacros seems to be working - I can run a macros file - and clearly the program is launching... but the actual initisliation of the script doesn't seem to be working.

Any ideas?

I appreciate the software is ageing, but hoping for a solution. the software was bought for me by my older employers... there's no way I just justify an upgrade for the small home uses of mine.

Thanks
Antony
antonyf
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 31, 2010 4:35 am

Return to Scripting and Command Line Interface

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

-->