Search found 17 matches

by MB34
Wed Sep 09, 2015 2:08 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Is ANYONE monitoring these forums?
Replies: 7
Views: 4028

Is ANYONE monitoring these forums?

Doesn't look like anyone from iMacros monitors these forums at all.

What's up??
by MB34
Tue Sep 08, 2015 1:55 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: iMacros window not accepting input
Replies: 1
Views: 1380

iMacros window not accepting input

Beyond my issues with the Yahoo! Mail login, now, it seems that on one computer the iMacros window won't even accept input. You can click places but nothing happens. None of the buttons work and clicking on any of the macros won't run them.

Any ideas???
by MB34
Wed Sep 02, 2015 4:17 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Yahoo! Mail login issues
Replies: 2
Views: 2907

Yahoo! Mail login issues

I have been using iMacros scripts to login to Yahoo! Mail for years. Sometimes they change the DOM elements but they haven't in a couple of years. However, in the last couple of days, my macros no longer "click" the Sign In button. When My macro fills the username and password and unchecks the "Keep...
by MB34
Thu Oct 02, 2014 12:15 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Skip GOTO if current URL is one to go to
Replies: 5
Views: 23195

Re: Skip GOTO if current URL is one to go to

This Question has been asked and answered several times already, search the Forum... It IS NOT in the docs and I have searched the damn forum. Some help you are, you remind me of the Microsoft MVPs that say RTFM, I call them Most Valuable Pricks. And this Functionality should be fairly easy to impl...
by MB34
Tue Sep 30, 2014 2:40 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Skip GOTO if current URL is one to go to
Replies: 5
Views: 23195

Skip GOTO if current URL is one to go to

How would I skip the GOTO if the current url is equal to the one I want to go to?
by MB34
Mon Jan 21, 2013 3:27 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Continuing before fully loaded (but loaded enough)
Replies: 1
Views: 874

Re: Continuing before fully loaded (but loaded enough)

Get an extension that prevents videos from playing, perhaps?
by MB34
Sat Dec 29, 2012 3:33 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: [SOLVED] Recorded Macro for GMail not working
Replies: 4
Views: 2886

Re: Recorded Macro for GMail not working

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Email CONTENT=gmail_email
Needs to read:

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=INPUT:EMAIL FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Email CONTENT=gmail_email
For this to work. Even though that type is NOT valid HTML .
by MB34
Thu Oct 18, 2012 1:46 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: [SOLVED] Recorded Macro for GMail not working
Replies: 4
Views: 2886

Re: Recorded Macro for GMail not working

alton11 wrote:I want import many hashes passwords and salts from vbulletin forum, the problem is with salt
I think you replied to wrong topic.
by MB34
Tue Oct 16, 2012 7:08 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: [SOLVED] Recorded Macro for GMail not working
Replies: 4
Views: 2886

Re: Recorded Macro for GMail not working

Over a month and nobody know what is going on here? Some support, Opus.
by MB34
Wed Sep 12, 2012 2:36 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: [SOLVED] Recorded Macro for GMail not working
Replies: 4
Views: 2886

[SOLVED] Recorded Macro for GMail not working

I recorded the macro below: VERSION BUILD=5110613 RECORDER=CR URL GOTO=https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=http://mail.google.com/mail/&scc=1<mpl=default<mplcache=2 TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:gaia_loginform ATTR=ID:Email CONTENT=gmail_email...
by MB34
Tue Jan 12, 2010 4:32 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Closing Windows in Firefox 2.0 .. a solution
Replies: 2
Views: 737

Re: Closing Windows in Firefox 2.0 .. a solution

In case anyone is looking for some code to do it this works: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <script language="JavaScript" type="text/javascript"> <!-- function closeW() { window.opener = self; window.close(); } // --> </script> </head> <body onload="clo...
by MB34
Tue Jan 05, 2010 5:00 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Can't get the form to submit
Replies: 5
Views: 1113

Re: Can't get the form to submit

Thanks, that was it. I forgot to add either the $ for the content of the Select or the % for the Value of the Select.
by MB34
Mon Jan 04, 2010 3:20 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Can't get the form to submit
Replies: 5
Views: 1113

Re: Can't get the form to submit

Nothing changed except adding the FRAME tag and it didn't change a thing about the script, it still won't submit.

Can you record using some bogus info and see what the problem is?
by MB34
Sun Jan 03, 2010 8:18 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Can't get the form to submit
Replies: 5
Views: 1113

Re: Can't get the form to submit

The button does not have a name attribute, just a class attribute:

Code: Select all

<button type="submit" class="button"><span><em>Enter for a chance to win!</em></span></button>
How can I use a TAG command to "click" this button?
by MB34
Sun Jan 03, 2010 8:11 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: imacro from the command line
Replies: 1
Views: 1015

Re: imacro from the command line

To auto-run the script, use this in the address line:

http://run.imacros.net/?m=MyMacro.iim