Search found 67 matches

by sightunseen
Fri Apr 07, 2017 8:02 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Why did iMacros stop access to page DOM?
Replies: 3
Views: 2011

Re: Why did iMacros stop access to page DOM?

It has been a month, does anyone from the company plan on addressing this?
by sightunseen
Wed Mar 08, 2017 10:06 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Feature Requests & Bug Fix Requests. ADD YOURS!
Replies: 363
Views: 310053

Re: Feature Requests & Bug Fix Requests. ADD YOURS!

VERSION BUILD=10022823 URL GOTO=window.scrollTo(0,0) The code is executed, but iMacros waits 60 seconds for page to load (there is no page, just js) and I get: Page loading timeout, URL: window.scrollTo(0,0), line: 2 (Error code: -802) I think you mean URL GOTO=javascript:window.scrollTo(0,0) I hav...
by sightunseen
Tue Mar 07, 2017 6:01 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Why did iMacros stop access to page DOM?
Replies: 3
Views: 2011

Why did iMacros stop access to page DOM?

iMacros in the release of 9.0.3 says the following "The following were never officially supported and had to be removed as well, since Firefox no longer allows access to the page DOM from the browser context (only frame scripts can do so now) No access to webpage DOM from javascript in .js files (wi...
by sightunseen
Tue Mar 07, 2017 3:14 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Leading Zero Giving an Error Code -925
Replies: 10
Views: 6562

Re: Leading Zero Giving an Error Code -925

Is anyone at iMacros reading this and going to fix this issue? It's been 6 months now. I'm using 9.0.3 in Firefox Aurora (53) and have the same problem. I record something and the zero in the beginning causes an error. For example: TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:NoFormName ATTR=ID:dobMonth CONT...
by sightunseen
Mon Mar 07, 2016 9:04 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora
Replies: 9
Views: 3090

Re: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Auro

Hello, before I can use your beta I need someone at the company to confirm that hash is the right one for the beta you released. Thanks
by sightunseen
Thu Feb 25, 2016 2:22 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora
Replies: 9
Views: 3090

Re: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Auro

sightunseen wrote:There is no way to download it encrypted https and it doesn't appear to be signed so can you confirm the sha256 hash please? This is what I get:
f625f0cbc9928073d4e9ca7ae1d4e354e0f8d13edcd81949c5b1e38a975df8f6
Can staff confirm this hash please?
by sightunseen
Sun Feb 14, 2016 8:01 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora
Replies: 9
Views: 3090

Re: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Auro

Thanks for the reminder! The latest v9 beta has just been published to our wiki, read more about it here in this post . Thanks, I will be sure to try it. There is no way to download it encrypted https and it doesn't appear to be signed so can you confirm the sha256 hash please? This is what I get: ...
by sightunseen
Fri Feb 12, 2016 4:34 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora
Replies: 9
Views: 3090

Re: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Auro

I know you said you'd update the post but I just want to make sure you didn't forget about this.
by sightunseen
Thu Dec 03, 2015 9:33 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora
Replies: 9
Views: 3090

Re: iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora

Can Tom or someone on the iMacros team give a response on this? Any chance we'll get a workaround or fix? I have no problems with editing the xpi I just need someone to tell me exactly what to do to get it working. Thanks
by sightunseen
Wed Nov 25, 2015 7:02 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: [V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora
Replies: 9
Views: 3090

[V9B1] iMacros 9.0 beta 1 doesn't work (no icon) in Aurora

I'm using Firefox Aurora with iMacros. Recently it stopped working so I upgraded to 2015-11-05 V9.0 BETA 1 . Now no icon appears. I've checked and double-checked and also installed in a clean profile. "Enable multi-process" is disabled in my regular profile but I tried it with multi-process enabled ...
by sightunseen
Thu Sep 03, 2015 2:54 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Feature Requests & Bug Fix Requests. ADD YOURS!
Replies: 363
Views: 310053

Re: Feature Requests & Bug Fix Requests. ADD YOURS!

i have a feature request, could you please change it so that when I play a macro in a loop and there is some error that I can see how many times the macro repeated successfully? Occasionally I will be running a macro in a loop and there will be an error loading page and then iMacros will stop and re...
by sightunseen
Tue Aug 04, 2015 12:51 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: URL GOTO: sometimes nothing happens
Replies: 13
Views: 5764

Re: URL GOTO: sometimes nothing happens

Since nobody else has posted I will keep investigating. Next I am going to use something to record the screen so I can see what it looks like as it's happening. I captured it today in video. Unfortunately it contains proprietary information and I cannot share it. The video shows that at the exact m...
by sightunseen
Sun Aug 02, 2015 2:25 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: URL GOTO: sometimes nothing happens
Replies: 13
Views: 5764

Re: URL GOTO: sometimes nothing happens

Yep, then post a Script to reproduce your Pb..., I re-read the whole Thread but you don't post the URL of your "specific" Site... I use iMacros with many Sites and I've never experienced a Pb (for about 10 years now, and 'URL GOTO' works very fine...!) that I would relate to FF or iMacros, it's alw...
by sightunseen
Mon Jul 06, 2015 5:41 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: URL GOTO: sometimes nothing happens
Replies: 13
Views: 5764

Re: URL GOTO: sometimes nothing happens

Yep again..., make your Scripts more robust... Internet has never been 100% reliable, now 2000% more than 10 years ago, but still not 100% reliable... I don't want to disclose all my Techniques but my iMacros Scripts palliate all possible Internet/Connection/Server Errors... (well, if I have a Conn...
by sightunseen
Sun Jul 05, 2015 3:17 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: URL GOTO: sometimes nothing happens
Replies: 13
Views: 5764

Re: URL GOTO: sometimes nothing happens

The proxy shows that Firefox has requested the page but for some reason the page is not updated in the tab and iMacros ends up waiting for the tag. I was able to confirm this by modifying my iim script and putting this line right before URL GOTO: SET !CLIPBOARD "Going to URL {{!NOW:mm-dd__hh.nn.ss}}...