Search found 17 matches

by julius1973
Thu May 22, 2014 7:45 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Nothing happens when i click Macros "play"
Replies: 34
Views: 17472

Re: Nothing happens when i click Macros "play"

I too am experiencing this issue. I have tried imacros for firefox and that is working ok.
by julius1973
Mon Apr 14, 2014 4:14 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Building File Tree error upon launching iMacros
Replies: 17
Views: 12795

Re: Building File Tree error upon launching iMacros

That has worked for me too, although I have not yet attempted to create a new chrome profile.
by julius1973
Sun Apr 13, 2014 8:35 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Error occurred while building file tree
Replies: 13
Views: 6856

Re: Error occurred while building file tree

Thanks for the reply. I will check this out at work to see if it works. I literally nipped in to work for 10 minutes each day over the weekend so didn't have time to look into this in any detail before posting my posts.
by julius1973
Sun Apr 13, 2014 8:48 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Error occurred while building file tree
Replies: 13
Views: 6856

Re: Error occurred while building file tree

I tried all of the above measures apart from create a new profile (not sure if you meant imacros or chrome profile). I tried it again on my windows pc and it works but before it does work I do get the error message also on there. Maybe the imac cannot clear the error message but the windows PC can. ...
by julius1973
Sat Apr 12, 2014 7:17 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Error occurred while building file tree
Replies: 13
Views: 6856

Re: Error occurred while building file tree

Thanks. I will give those measures a try
by julius1973
Sat Apr 12, 2014 6:39 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Error occurred while building file tree
Replies: 13
Views: 6856

Re: Error occurred while building file tree

I have set my folders for macros to a dropbox folder in order to sync over multiple computers. On my iMac (which is causing the issue) it has changed the directory folder selected. I had managed to change it back in settings and can see the correct macros but they wont action. As I mentioned I am ha...
by julius1973
Sat Apr 12, 2014 2:36 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Error occurred while building file tree
Replies: 13
Views: 6856

Re: Error occurred while building file tree

I searched google for that immediately but just as one window, not chrome webstore one wimdiw. It's not an app I have though. It's my office computer which is affected solely. I am not there presently so cannot verify exact configuration details. I should have the newest versions of chrome on all pc...
by julius1973
Sat Apr 12, 2014 8:42 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Error occurred while building file tree
Replies: 13
Views: 6856

Re: Error occurred while building file tree

Is 'One Window" an extension? I have the same issue. I have been uninstalling and re-installing imacros to no avail.
by julius1973
Sat Apr 12, 2014 8:37 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Building File Tree error upon launching iMacros
Replies: 17
Views: 12795

Re: Building File Tree error upon launching iMacros

I have the same issue. It has started this morning. I have tried uninstalling and re-installing to no avail.
by julius1973
Sun Dec 29, 2013 5:10 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: imacros not performing task as should on Chrome
Replies: 13
Views: 47501

Re: imacros not performing task as should on Chrome

All is well. I have managed to solve the problem by removing the 2nd sendmail line from the script, even thouugh that is what was recorded it caused the issue. Thanks for all your help.
by julius1973
Sat Dec 28, 2013 4:06 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: imacros not performing task as should on Chrome
Replies: 13
Views: 47501

Re: imacros not performing task as should on Chrome

Many thanks for your help. It still doesn't want to know for some reason. As I have only just started to test imacros maybe I am making a schoolboy error. Here is my code now: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 4...
by julius1973
Fri Dec 27, 2013 11:11 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: imacros not performing task as should on Chrome
Replies: 13
Views: 47501

Re: imacros not performing task as should on Chrome

Thanks for the clarification. That's very kind of you. I will try in the morning (it's late in the uk now). Regarding my 2nd issue is there a way to paste the clipboard onto chrome. From reading the wiki there is conflicting information if this is indeed possible. If not I can record and amend my di...
by julius1973
Fri Dec 27, 2013 8:57 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: imacros not performing task as should on Chrome
Replies: 13
Views: 47501

Re: imacros not performing task as should on Chrome

So all I need is TAB CLOSE at the end?
by julius1973
Thu Dec 26, 2013 9:23 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: imacros not performing task as should on Chrome
Replies: 13
Views: 47501

Re: imacros not performing task as should on Chrome

A 2nd issue is the content which is being pasted in from the clipboard. I want to use this macro to fill in the standard contact customer webpages within Amazon's seller account on different tabs. The problem I have is that I have to send emails to all UK customers in English, then French, German, S...
by julius1973
Thu Dec 26, 2013 9:13 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: imacros not performing task as should on Chrome
Replies: 13
Views: 47501

Re: imacros not performing task as should on Chrome

I have just tried that. It is not going in a loop in that it is not going tot he next tab and selecting the url from tab 1 and thus sending the same customer multiple emails, however, even though I have recorded the script to go to the next tab it is not then going to the next tab. This is my script...