Search found 3 matches

by jkwilson78
Sun Nov 29, 2015 6:35 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Imacros being detected?
Replies: 0
Views: 863

Imacros being detected?

I've got a strange problem. I have a macro that uses proxies and logs into a gmail account automatically. But lately, when it logs in I get a screen asking to verify my account by sending a text message/phone call. If I stop the script and perform the same steps manually (setting the proxy/IP manual...
by jkwilson78
Sat Jun 28, 2014 9:21 pm
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: Saving CAPTCHA image not working...sooo close
Replies: 5
Views: 9228

Re: Saving CAPTCHA image not working...sooo close

Well, I figured out the problem (new code below if it might help others) but now when the "sbmit" button is clicked I get a message saying the data cannot be displayed in an iframe (imacros and IE browsers) In the firefox browser I get this error when clicking the submit button: RuntimeError: Error ...
by jkwilson78
Sat Jun 28, 2014 8:17 pm
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: Saving CAPTCHA image not working...sooo close
Replies: 5
Views: 9228

Saving CAPTCHA image not working...sooo close

Hello, I am trying to save a captcha image and while it is saving an image it is saving the wrong part of the screen. I am using: version: 10022823 windows: 7 Tested in: imacros browser and imacros for IE Here is my code: VERSION BUILD=10022823 CLEAR SET !DATASOURCE "C:\\account_data.csv" PROXY ADDR...