Search found 3 matches

by joshi2014
Fri Oct 24, 2014 8:55 am
Forum: iMacros Component for .NET
Topic: ".com" changed to a Chinese Sign in the URL
Replies: 2
Views: 8106

Re: ".com" changed to a Chinese Sign in the URL (Fixed)

Hi. Got it fixed. It was the Browser Emulation. I use this for the IE11. 32 bits: [(HKEY_CURRENT_USER or HKEY_LOCAL_MACHINE)\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION] 64 bits: [(HKEY_CURRENT_USER or HKEY_LOCAL_MACHINE)\Software\wow6432node\Microsoft\Internet...
by joshi2014
Wed Oct 22, 2014 8:07 am
Forum: iMacros Component for .NET
Topic: How Extract Data in .NET Component
Replies: 2
Views: 9068

Re: How Extract Data in .NET Component

Hi. I have an idea about it... You using after every line of script the iim.play command, but You need to play a complete Macro once. Solution: Dim MyMacro as String = "CODE clear" & vbNewline MyMacro &= "SET! blabla" & vbNewline MyMacro &= "URL blabla" & vbNewline im.Play(MyMacro) I just pointed ou...
by joshi2014
Wed Oct 22, 2014 8:06 am
Forum: iMacros Component for .NET
Topic: ".com" changed to a Chinese Sign in the URL
Replies: 2
Views: 8106

".com" changed to a Chinese Sign in the URL

Hello iMacros Forum, this is my first Post. I am evaluating if a can use the .NET component in my Application, and the first things apeeared to be strange to me. The Task would be like this. Go to the Webpage "http://gateway.startrekonline.com" Here will be a Login and a Rediraction to this URL"http...