Search found 4 matches

by Sky
Sat Oct 03, 2015 8:02 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Is ANYONE monitoring these forums?
Replies: 7
Views: 4033

Re: Is ANYONE monitoring these forums?

... and your Post in that Thread was a bit useless, apart from saying that you had the same Pb, as you didn't mention your FCI... @ 'Sky': Hum, looks like I made a mistake about that part, like I recognized/apologized in the relevant Thread ... I guess I landed onto some other Post which was not yo...
by Sky
Mon Sep 14, 2015 10:07 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: iMacros for Chrome won't work after PC restart
Replies: 13
Views: 11915

Re: iMacros for Chrome won't work after PC restart

I have been advised that I didn't post enough FCI so, here goes - OS: Windows 7 Ultimate x64, Windows 10 Home x64. Language installed en-UK Current build tested on 10.0.10240 Build 10240 Version of iMacro 8.3.4 (VERSION BUILD=8340723 RECORDER=CR) Google Chrome Version 45.0.2454.85 m. Chrome Settings...
by Sky
Wed Sep 09, 2015 7:49 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Is ANYONE monitoring these forums?
Replies: 7
Views: 4033

Re: Is ANYONE monitoring these forums?

I was going to say the same thing - I posted in an open issue fault in the chrome section in July, and the only people posting are to say they've got the same problem
http://forum.imacros.net/viewtopic.php?f=21&t=24561

over a month is quite a while for a reply
by Sky
Fri Jul 24, 2015 9:06 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: iMacros for Chrome won't work after PC restart
Replies: 13
Views: 11915

Re: iMacros for Chrome won't work after PC restart

I am still having this issue after the update to the new version, so no change. iMacros for Chrome 8.3.4 Chrome Version 44.0.2403.107 m Windows 7 x64 fully updated I also use the Continue where you left off setting in chrome, and I suspect that is where it's having the issue, as if I start a new ins...