Search found 13 matches

by brg48
Mon Sep 30, 2019 3:22 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods
Replies: 7
Views: 1593

Re: Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods

Ok that worked! I tried this same thing on a one other version from the same site vendor and this should resolve the issue. Thank you very much!!!
by brg48
Mon Sep 30, 2019 2:01 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods
Replies: 7
Views: 1593

Re: Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods

I noticed the same thing about the parcel being hard coded. I had tried a couple of different things in the past to add in '{{!COL1}}' as substitute for the parcel number with no luck. I tried your suggestion and didn’t get the images to save. I didn't receive an error but no luck on the images. Her...
by brg48
Mon Sep 30, 2019 12:44 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods
Replies: 7
Views: 1593

Re: Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods

Thanks for your assistance with this! • You are correct that the parcel numbers come from COL1. • You are also correct that the parcel numbers from COL1 will (first) be used in the Script for the (direct) URL. • I've run this script a few times without trying to extract the pictures and I didn't nee...
by brg48
Sun Sep 29, 2019 1:02 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods
Replies: 7
Views: 1593

Unable to Automate Image Download Using Wizard and Other Methods

I'm having an issue downloading pictures from some websites that have real estate information. I'm using a little trick chivracq taught me by going directly to the webpage for particular properties I'm searching to extract data and download images. When I try to download the pictures using the wizar...
by brg48
Thu Sep 12, 2019 8:01 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: csv input not populating in website
Replies: 12
Views: 2191

Re: csv input not populating in website

Ok. I'll keep that in mind. Thanks again!!!
by brg48
Thu Sep 12, 2019 12:13 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: csv input not populating in website
Replies: 12
Views: 2191

Re: csv input not populating in website

I'm not sure yet. I got both methods to work but I'm leaning towards the "direct" method since it's faster with fewer steps. Thanks again!
by brg48
Thu Sep 12, 2019 12:02 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: csv input not populating in website
Replies: 12
Views: 2191

Re: csv input not populating in website

Thank you!!! This resolves my issue. I appreciate your help with this. :D
by brg48
Wed Sep 11, 2019 3:38 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: csv input not populating in website
Replies: 12
Views: 2191

Re: csv input not populating in website

of course. Below are the first three parcel IDs that I'm using. I checked all three and they all returned a valid result.

626-09-01-260
598-07-02-014
598-07-02-016


Thanks again! :D
by brg48
Wed Sep 11, 2019 1:59 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: csv input not populating in website
Replies: 12
Views: 2191

Re: csv input not populating in website

Any thoughts on my previous post? I fixed what I believed to be my typo but I'm still having the same problem. Any advice on what I can try to get the script to run correctly? Thanks for your help! :D
by brg48
Sat Sep 07, 2019 3:24 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: csv input not populating in website
Replies: 12
Views: 2191

Re: csv input not populating in website

Thanks so much for your help! I'm really out of my league with this and I'm surprised I've gotten this far... I thought I had found my typo. i had an extra "{" in front of {{!COL1}}. I removed that and tried to rerun the macro. I saw the first input flash again but received the same result. Was that...
by brg48
Sat Sep 07, 2019 1:45 am
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: Error 1100 - Wrong format of TAG
Replies: 3
Views: 2654

Re: Error 1100 - Wrong format of TAG

Thank you very much for your assistance. Your suggestion worked and now the macro is running correctly.

I will make sure and try and post to the correct area next time and I will always include my FCI.

Thanks again!
by brg48
Fri Sep 06, 2019 9:34 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: csv input not populating in website
Replies: 12
Views: 2191

csv input not populating in website

I'm having trouble writing my first few macros. I now next to nothing about coding and scripting but I used imacros 15 years ago and I'm trying to figure out how to use it again. I'm using: iMacros for IE trial version VERSION BUILD=12.5.2018.1105 Windows 10 home 64bit ie version 11.950.17134.0 My p...
by brg48
Fri Sep 06, 2019 3:56 pm
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: Error 1100 - Wrong format of TAG
Replies: 3
Views: 2654

Error 1100 - Wrong format of TAG

Let me start by saying I'm not familiar with coding at all. I used Imacros 15 years ago but have basically forgotten how to use it. I'm trying to input property parcel numbers into a county website and extract property information. I have hundreds of parcel numbers I need to search and I have a CSV ...