Search found 7 matches

by SKova1965
Tue May 27, 2014 12:21 pm
Forum: iMacros for Chrome
Topic: Nothing happens when i click Macros "play"
Replies: 34
Views: 17061

Re: Nothing happens when i click Macros "play"

This is working for me with Chrome v35 also. Chrome has not updated to v36 here yet.
by SKova1965
Mon Jan 31, 2011 1:40 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: FireFox 4.0beta compatibility?
Replies: 3
Views: 921

Re: FireFox 4.0beta compatibility?

I am also having the same problem. FireFox updated from Beta9 to Beta10 this morning and it disabled iMacros 7.0.3.0 saying it was incompatible. I downloaded v7.1.1 and it would not install either. Any ideas?

Regards,
SKova1965
by SKova1965
Fri Apr 16, 2010 1:56 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Captial One Page not working in Auto - Used To
Replies: 2
Views: 1182

Re: Captial One Page not working in Auto - Used To

Hi Daniel, Thank you for the response and suggestion. I tried it and it works as long as I go to the actual login page. I know that originally I had tried this (when I first got my account) and it would not allow me to land on that page. It seems to now. I did try the original script again and it di...
by SKova1965
Sat Mar 27, 2010 12:06 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Captial One Page not working in Auto - Used To
Replies: 2
Views: 1182

Captial One Page not working in Auto - Used To

Hello, At one point in time iMacros would work for this page. I recorded the macro quite some time ago and I am not sure at what version it stopped working. It might have been after updating to Firefox 3.6 and the latest iMacros that works with it. Here is the part of the script that is recorded tod...
by SKova1965
Fri Apr 17, 2009 2:16 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Click X/Y does not appear to work
Replies: 3
Views: 2117

Re: Click X/Y does not appear to work

Looking at the other sites I mentioned, I could get it working without using Click X/Y, because it was a 'record' problem. I did the record in IE and then updated the one I did in Firefox and it worked with all of them. It seems that the Firefox plug-in needs some improvements done to it. Regards, S...
by SKova1965
Thu Apr 16, 2009 12:59 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Click X/Y does not appear to work
Replies: 3
Views: 2117

Re: Click X/Y does not appear to work

I confirmed this issue. But it seems to be "only" a recording problem for the "submit" button. As a workaround, I recorded the macro in iMacros for Internet Explorer and it gives me for HSBC autoloans: URL GOTO=https://www.hsbcusa-autoloans.com/command?action=ev_login TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT...
by SKova1965
Sun Apr 12, 2009 9:54 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: Click X/Y does not appear to work
Replies: 3
Views: 2117

Click X/Y does not appear to work

I am new to iMacros and really like it so far. I have found a few sites that I am trying to create a login macro for and they are failing. The ones in question I also tried to use a Click X/Y command and it does not appear to work either. Here are the logins to the sites I cannot find a way to work:...