Search found 76 matches

by azbob
Thu Jul 15, 2010 4:30 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Imacros browser is being shut down
Replies: 5
Views: 1353

Re: Imacros browser is being shut down

No that code is not in any of the macros....
I am using the Imacros player version would that matter?
by azbob
Wed Jul 14, 2010 3:56 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Imacros browser is being shut down
Replies: 5
Views: 1353

Re: Imacros browser is being shut down

Hi Tom, FYI I was reading the forum and found a user that was/is getting the same message I am "imacros has to close".... and the gives me the choice of sending a report to Microsoft (http://forum.imacros.net/viewtopic.php?f=2&t=6516&start=0}) I am not sure if that is what causing my problem as I ca...
by azbob
Wed Jul 14, 2010 3:39 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Imacros browser is being shut down
Replies: 5
Views: 1353

Re: Imacros browser is being shut down

Yes. I uninstalled the antivirus and the only thing running on my net book is the Win 7, imacros player and bpo-automation's auto acceptor software. This goes and logs in to 10 websites constantly to check for any open orders for me. Bpo-Auotmation says they can't recreate the problem and to check w...
by azbob
Fri Jun 25, 2010 2:51 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Imacros browser is being shut down
Replies: 5
Views: 1353

Imacros browser is being shut down

Hi, I am running auto acceptor scripts using imacros player ver 6.9 for 8 hours a day on a dedicated netbook under Windows 7, I was using Avast antivirus. At least once a day I get a windows message that the browser has shut down...no reason is given. The developer of the scripts says that the antiv...
by azbob
Thu Nov 05, 2009 10:28 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: MISSING EXPLORER ADD ON
Replies: 3
Views: 587

Re: MISSING EXPLORER ADD ON

I have 2 IE 8's on win 7 so I did and it loaded it into 32 bit IE8 not the 64bit is there anyway to get it to load into 64 bit?
Should I delete the 32 bit version first.
by azbob
Thu Nov 05, 2009 12:39 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: MISSING EXPLORER ADD ON
Replies: 3
Views: 587

MISSING EXPLORER ADD ON

UPGRADED TO WINDOWS 7 64BIT AND DOWNLOADED NEW IMACROS.
FULL VERSION WORKS, BUT I CAN'T GET IMACROS TO OPEN WHEN I OPEN IE 8 64BIT.
I TRIED THE SOLUTION ON FAQ'S BUT IMACROS DOESN'T APPEAR IN ADD LIST.
NOW WHAT??
by azbob
Wed Oct 07, 2009 11:51 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: macro runs in explorer but gives me errors in firefox...
Replies: 6
Views: 1004

Re: macro runs in explorer but gives me errors in firefox...

I can see the difference now.
The question I have is it is the same file I ran under IE explorer.
I wonder what happened to change it??
by azbob
Fri Oct 02, 2009 10:34 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: macro runs in explorer but gives me errors in firefox...
Replies: 6
Views: 1004

Re: macro runs in explorer but gives me errors in firefox...

Okay.
What am I missing I see 6 house listings in input.csv?
by azbob
Thu Oct 01, 2009 4:29 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: macro runs in explorer but gives me errors in firefox...
Replies: 6
Views: 1004

Re: macro runs in explorer but gives me errors in firefox...

Data source: input.csv Listing Number,House Number,Street Name,City/Town Code,Zip Code,Close of Escrow Date,Sold Price,Original List Price,List Price,List Date,Agent Days On Market,Cumulative DOM,St Suffix,# Bedrooms,# Bathrooms,State/Province,Approx SQFT,Approx SqFt Range,Source of SqFt,2 Car Garag...
by azbob
Thu Oct 01, 2009 2:37 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: macro runs in explorer but gives me errors in firefox...
Replies: 6
Views: 1004

macro runs in explorer but gives me errors in firefox...

Hi, First, I have searched the web to see if there are any documentation on scripting differences between the two browsers, but have not located them. Can you point me in the right direction? Second, In the mean time this script works in IE, (line 36) SET !DATASOURCE_LINE 2 'AGE in years into !VAR1 ...
by azbob
Thu Sep 24, 2009 10:42 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Macro can't find datasource
Replies: 9
Views: 1683

Re: Macro can't find datasource

Adding missing field at end solved issue.
Thanks for help
by azbob
Thu Sep 24, 2009 7:55 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Macro can't find datasource
Replies: 9
Views: 1683

Re: Macro can't find datasource

I apologize I copied the excel format ..Here is actual file that is input.csv Listing Number,House Number,Street Name,City/Town Code,Zip Code,Close of Escrow Date,Sold Price,Original List Price,List Price,List Date,Agent Days On Market,Cumulative DOM,St Suffix,# Bedrooms,# Bathrooms,State/Province,A...
by azbob
Thu Sep 24, 2009 3:56 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Macro can't find datasource
Replies: 9
Views: 1683

Re: Macro can't find datasource

Here is datasource. Listing Number House Number Street Name City/Town Code Zip Code Close of Escrow Date Sold Price Original List Price List Price List Date Agent Days On Market Cumulative DOM St Suffix # Bedrooms # Bathrooms State/Province Approx SQFT Approx SqFt Range Source of SqFt 2 Car Garage 2...
by azbob
Wed Sep 23, 2009 3:44 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Macro can't find datasource
Replies: 9
Views: 1683

Re: Macro can't find datasource

VERSION BUILD=6221002 TAB T=0 TAB CLOSEALLOTHERS SET !DATASOURCE input.csv SET !DATASOURCE_COLUMNS 30 FRAME F=5... ********FIRST LINE OF FORM********** SET !DATASOURCE_LINE 2 'AGE in years into !VAR1 SET !VAR1 -{{!COL24}} ADD !VAR1 {{!NOW:yyyy}} 'SET TOTALS ROOMS TO BEDS PLUS THREE SET !VAR2 {{!COL...
by azbob
Tue Sep 22, 2009 8:55 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: Macro can't find datasource
Replies: 9
Views: 1683

Re: Macro can't find datasource

Hannes, iOpus wrote:Seems like you did not post the code you refer to.
It is in .pdf format and forum won't let me attach with that file type.
What file types are acceptable?