Search found 22 matches

by danhinz
Tue Sep 18, 2007 7:56 pm
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: iMacros can no longer extract data???
Replies: 4
Views: 3623

iMacros can no longer extract data???

I've been using iMacros w/great success for at least 6 months. In this particular case, I submit data from excel to a website. It waits for the website to respond and then retrieves some data which then goes back into excel. Today the data is submitted to the website and the data I want does not com...
by danhinz
Fri Sep 14, 2007 10:42 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: ClickMode = URL doesn't function properly, can't reset
Replies: 0
Views: 1108

ClickMode = URL doesn't function properly, can't reset

VERSION BUILD=6000818 Attempting to record a macro and need to use ClickMode = URL. Regardless of how I try to enter the mode either directly clicking on it in the pulldown, or using the dialog it won't switch. It says it has switched but, in fact, has not. Restart of iMacros did not help Reboot of ...
by danhinz
Fri Aug 31, 2007 7:22 pm
Forum: Command Line and Scripting Interface
Topic: VBA won't run on new PC
Replies: 12
Views: 16654

I figured out I needed to change the line highlighted
by the debugger to say "imacros" instead of "InternetMacros.iim"
by danhinz
Fri Aug 31, 2007 6:55 pm
Forum: Command Line and Scripting Interface
Topic: VBA won't run on new PC
Replies: 12
Views: 16654

VBA won't run on new PC

I was running iMacros v6 Beta with MS Office 2003 I'm moving to a new computer and "upgrading" the software. Installed Office 2007. Installed iMacros v6 (released version) The program submits data from Excel to a website then adds any of the retrieved data to the spreadsheet. When I attempt to run t...
by danhinz
Fri May 11, 2007 3:35 pm
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: Data extraction worked, now Fails
Replies: 5
Views: 3933

I call the Macro from inside of a VBA routine, running in Excel. Here is the iMacro. I'm running with the browser open, I can see that the web page appears to be the same, except for the data. When I run the excel macro in debug mode, I see that all the variables except the first one show as #EANF#....
by danhinz
Tue May 08, 2007 2:27 pm
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: Data extraction worked, now Fails
Replies: 5
Views: 3933

The data I was extracting is found in the last table. I was extracting the data in the 4 lines starting <td width="166" thanks <html> <head> <title></title> <LINK REL="stylesheet" TYPE="text/css" HREF="utils/Styles.css"> <script language="JavaScript"> <!-- function MM_swapImgRestore() { //v3.0 var ...
by danhinz
Mon May 07, 2007 7:32 pm
Forum: Data Extraction and Web Screen Scraping
Topic: Data extraction worked, now Fails
Replies: 5
Views: 3933

Data extraction worked, now Fails

I was extracting 4 pieces of data from a website and inserting them into an Excel spreadsheet. I had done this on a weekly basis for several weeks with no issues. (over 100 extracts) Now the only extraction that works is the first one (POS=2). The other three now show up as #EANF". I went back to th...