Search found 3623 matches

by Tom, Tech Support
Mon Mar 29, 2021 1:27 pm
Forum: General Support & Discussions
Topic: new imacros version ? "iMacros 2021.0"
Replies: 6
Views: 1335

Re: new imacros version ? "iMacros 2021.0"

Yes, the documentation team has been updating the wiki ahead of the upcoming release of iMacros 2021, which includes the new iMacros browser based on Chromium. The new release should be available later next month (second half of April).
by Tom, Tech Support
Mon Mar 22, 2021 10:40 am
Forum: Command Line and Scripting Interface
Topic: imacros browser not running under lock screen
Replies: 7
Views: 1280

Re: imacros browser not running under lock screen

My macro runs directly via vbscript. When the system locks up and after a few seconds I do unlock the system I see that the bottom of the iMacros browser is written, it is finished correctly. But only my Macro 1 has been played. I have about 10 other macros to run. So it is playing at least one mac...
by Tom, Tech Support
Mon Mar 22, 2021 8:59 am
Forum: Command Line and Scripting Interface
Topic: imacros browser not running under lock screen
Replies: 7
Views: 1280

Re: imacros browser not running under lock screen

hi i use imacros browser enterprise v12.6 and w10 pro x64 i have running the imacros browser by vbscript through task scheduler(setting to run at logon) and when system unlocked, its working properly but it cant run when my system is locked! Runs but is frozen. This is almost my last adventure with...
by Tom, Tech Support
Fri Mar 12, 2021 8:58 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: iMacros hanging bug
Replies: 11
Views: 1362

Re: iMacros hanging bug

I found a workaround after many days :D I put it here if anyone interested. So, when FF hanging, if you click "Try Again" or Refresh the page, imacros will continue. Since, imacros is waiting for firefox send back the complete signal but never get it because firefox hang. I made the firefox error p...
by Tom, Tech Support
Fri Mar 12, 2021 8:56 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Playing macro from editor doesn't work?
Replies: 7
Views: 1192

Re: Playing macro from editor doesn't work?

I was hopeful that the TAG command on the Browse button would have done the trick, as I have seen that work in other similar situations. But I am glad to hear you found a way to do it using DirectScreen. That is one of the advantages of using the iMacros Professional / Enterprise editions - you have...
by Tom, Tech Support
Thu Mar 11, 2021 9:02 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Playing macro from editor doesn't work?
Replies: 7
Views: 1192

Re: Playing macro from editor doesn't work?

Okay, so it's a typical file selection dialog. In most cases, iMacros can handle these types of file-upload fields and you can find an example in the demo Upload macro included with iMacros and also available in the wiki . We need to know what the HTML is for the text field where the selected file i...
by Tom, Tech Support
Wed Mar 10, 2021 9:57 am
Forum: iMacros for Chrome
Topic: ONPRINT and PRINT not supported in iMacros for Chrome??
Replies: 4
Views: 898

Re: ONPRINT and PRINT not supported in iMacros for Chrome??

I've forwarded the information to the person responsible for sending out invites. I saw that you said you requested an invite previously and didn't hear back, so double-check your spam folder just to be sure and if you don't get anything in a day or two please let me know!
by Tom, Tech Support
Wed Mar 10, 2021 9:48 am
Forum: General Support & Discussions
Topic: Playing macro from editor doesn't work?
Replies: 7
Views: 1192

Re: Playing macro from editor doesn't work?

Hi Corbin,

Would you please post a screenshot of what the "search window" looks like, thanks!
by Tom, Tech Support
Wed Mar 10, 2021 9:18 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: iMacros hanging bug
Replies: 11
Views: 1362

Re: iMacros hanging bug

I ran that and it still hang. Worst! Error message "MacroError: Missing host permission for the tab, line: 5". My firefox is frozen after this. It's funny that I did not see this error the other day when I was testing. But I just retested my sample macro again now and can reproduce the same behavio...
by Tom, Tech Support
Wed Mar 10, 2021 9:04 am
Forum: iMacros for Firefox
Topic: iMacros hanging bug
Replies: 11
Views: 1362

Re: iMacros hanging bug

OK, I'll try to do a bit of Testing "tomorrow" myself, but I need to "plan" that, because FF is a bit of a pain in the ass with running several Versions at the same time as I also use FF55 a bit regularly during the day... :| And therein lies the power of virtualization my friend! You should consid...
by Tom, Tech Support
Wed Mar 10, 2021 9:00 am
Forum: Installation and License Activation
Topic: Unable to istall on Windows 2008 R2 SP1
Replies: 4
Views: 1092

Re: Unable to istall on Windows 2008 R2 SP1

I'm assuming you want to use the iMacros Enterprise scripting interface to script iMacros for Firefox, which is why you are running the main iMacros 12.6 installer. You will have to update Internet Explorer on this machine in order to complete the installation, even though you don't intend to use IE.
by Tom, Tech Support
Fri Mar 05, 2021 1:04 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: iMacros hanging bug
Replies: 11
Views: 1362

Re: iMacros hanging bug

But 'EVAL()' is most of the time combined with 'EXTRACT', at least in "my" Scripts, so it could actually even be that both Issues are just one and a same Issue... :idea: That is more likely the case, because simply calling EVAL on one of these pages does not produce the behavior: SET !ERRORIGNORE Y...
by Tom, Tech Support
Fri Mar 05, 2021 12:25 pm
Forum: iMacros for Firefox
Topic: iMacros hanging bug
Replies: 11
Views: 1362

Re: iMacros hanging bug

Hi Quy, Thanks for reporting this. At first I thought the issue was that iMacros for Firefox was not ignoring navigation errors, but that turns out to not be the case. The problem is actually with the line that is attempting to do an extraction. You can see that the navigation error is successfully ...
by Tom, Tech Support
Fri Mar 05, 2021 9:50 am
Forum: Installation and License Activation
Topic: Unable to istall on Windows 2008 R2 SP1
Replies: 4
Views: 1092

Re: Unable to istall on Windows 2008 R2 SP1

Hi Quy,

Would you please be more descriptive and let us know exactly what you encountered when attempting to install, thanks.