WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer work

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
fastviper
Posts: 46
Joined: Tue Mar 15, 2011 1:30 pm

WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer work

Post by fastviper » Thu Apr 07, 2011 1:13 pm

Since 7.2.0.x version of plugin (don't know which one, have lates .8) running macros with run.imacros.net and imacros://run stopped to work.
DO NOT UPGRADE IF YOU ARE DEPENDAND ON THIS TO WORK.

If anyone has old version of .xpi, please share the link. I carlessly upgraded my plugin in good faith and now I'm doomed.

iOpus: this is BAD. You should have at least warned your users.
fastviper
Posts: 46
Joined: Tue Mar 15, 2011 1:30 pm

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by fastviper » Thu Apr 07, 2011 1:47 pm

Maybe it's not intentional of iOpis for this not to work. Latest plugin contains line:
this.runPattern=new RegExp('^(?:http://run\\.imacros\\.net|'+'imacros://run)'+'/\\?(code|m)=(.*)');
which would suggest that there might be just a bug in code somewhere.
In that case: please fix it ASAP.


EVERYONE: There is a archive of old versions of plugin:
https://addons.mozilla.org/en/firefox/a ... /versions/

Going back to 7.1.1.2 fixes the issue on Linux. Now testing if it works on Windows and if it breaks Scripting Edition.
blackjack
Posts: 17
Joined: Sat Aug 14, 2010 12:53 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by blackjack » Thu Apr 07, 2011 3:00 pm

I have my OS set to upgrade addons automatically. This morning iMAcros updated to V7.2.0.8 and since then, I receive an error when opening Firefox V4.0 in the iMacros window.

Firefox can't find the file at jar:file:///home/wayne/.mozilla/firefox/1jeoydwq.default/extensions/{81BF1D23-5F17-408D-AC6B-BD6DF7CAF670}/chrome/imacros.jar!/content/rec.xul.

Opening the iMacros.jar file with the archive manager and then the folder "Content" reveals the file rec.xul is not present.

Closing iMacros and reopening does allow using iMacros.

Is there a permanent fix for this issue?
fastviper
Posts: 46
Joined: Tue Mar 15, 2011 1:30 pm

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by fastviper » Thu Apr 07, 2011 8:13 pm

blackjack wrote:I have my OS set to upgrade addons automatically. This morning iMAcros updated to V7.2.0.8 and since then, I receive an error when opening Firefox V4.0 in the iMacros window.
Please don't steal threads :-)
fastviper
Posts: 46
Joined: Tue Mar 15, 2011 1:30 pm

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by fastviper » Fri Apr 08, 2011 6:37 am

Sadly under Windows when one has iMacros 7.22 installed, going back in Firefox to plugin 7.1.1.2 does not fix anything.
So this "bug" must be intentional. Please comment on this dear iOpus.
giorgio79
Posts: 80
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:34 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by giorgio79 » Fri Apr 08, 2011 9:33 am

running macros with run.imacros.net and imacros://run stopped to work.
Yes, same here. This sucks, iOpus please fix it, and please create some automated tests before releasing an upgrade live :)


Going back to 7.1 x FIXED it for me in Firefox 3.6 and Windows.
Last edited by giorgio79 on Fri Apr 08, 2011 2:05 pm, edited 1 time in total.
Share your imacros easily http://www.sharemacro.com/imacro-directory
Internet Marketing imacros http://www.sharemacro.com
giorgio79
Posts: 80
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:34 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by giorgio79 » Fri Apr 08, 2011 2:04 pm

With 7.2x I am getting error messages similar to this
http://forum.imacros.net/viewtopic.php?f=11&t=7045
maybe an old bug returned. :)
Share your imacros easily http://www.sharemacro.com/imacro-directory
Internet Marketing imacros http://www.sharemacro.com
giorgio79
Posts: 80
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:34 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by giorgio79 » Fri Apr 08, 2011 5:12 pm

I investigated this further, run.imacros.net works fine with existing iim files like this

Code: Select all

<button onclick="top.window.location.href='http://run.imacros.net/?m=#Current.iim';" class='button'>RUN</button>
Yet it fails with base64 encoded files like this

Code: Select all

<button onclick="top.window.location.href='http://run.imacros.net/?code=Q09ERTpVUkwgR09UTz1odHRwOi8vd3d3LmlvcHVzLmNvbS9pbWFjcm9zL2RlbW8vdjYvZjEvZm9ybS5hc3A=';" class='button'>RUN</button>
or any of the base64 stuff here
http://forum.imacros.net/viewtopic.php?t=3604

A fix would be very much appreciated :)
Share your imacros easily http://www.sharemacro.com/imacro-directory
Internet Marketing imacros http://www.sharemacro.com
giorgio79
Posts: 80
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:34 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by giorgio79 » Tue Apr 12, 2011 9:10 am

This critical bug is holding us back on releasing in a project of ours. Any feedback from support please, preferably a bug fix release? It has been nearly a week since the op.
Share your imacros easily http://www.sharemacro.com/imacro-directory
Internet Marketing imacros http://www.sharemacro.com
Tom, Tech Support
Posts: 3513
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by Tom, Tech Support » Wed Apr 13, 2011 6:51 pm

We are currently working on this issue and apologize for the inconvenience. A fixed will be released with 7.2.0.9 at the end of this week or early next week. Thank you for taking the time to report it here.
Regards,

Tom, iMacros Support
Tom, Tech Support
Posts: 3513
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by Tom, Tech Support » Thu Apr 21, 2011 6:04 am

This issue is fixed with V7.2.1.0 now:

http://wiki.imacros.net/iMacros_for_Fir ... on_History

Thanks again everyone for reporting it and being patient!
Regards,

Tom, iMacros Support
giorgio79
Posts: 80
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:34 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by giorgio79 » Thu Apr 21, 2011 8:44 am

Thanks Tom. Eyeing the releases, hopefully the addons site will show it soon https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... /versions/
Share your imacros easily http://www.sharemacro.com/imacro-directory
Internet Marketing imacros http://www.sharemacro.com
giorgio79
Posts: 80
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:34 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by giorgio79 » Thu Apr 21, 2011 3:11 pm

Just realized I can download from the wiki page as well.

I can confirm it solves the issue.

This is truly appreciated. Thank you Tom and the dev team.
Share your imacros easily http://www.sharemacro.com/imacro-directory
Internet Marketing imacros http://www.sharemacro.com
giorgio79
Posts: 80
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:34 am

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by giorgio79 » Fri Apr 29, 2011 2:57 pm

Hi Tom,

Would you have an ETA for releasing this on the mozilla addons site?
Share your imacros easily http://www.sharemacro.com/imacro-directory
Internet Marketing imacros http://www.sharemacro.com
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Re: WARNING: run.imacros.net and imacros://run no longer wor

Post by Tech Support » Fri Apr 29, 2011 7:04 pm

We uploaded it Monday to the Mozilla addons site, and it currently waits for approval. Typically it takes the Mozilla team around a week to review the addon.

=> ETA = early next week
Post Reply