Refresh on timeout

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
reldar
Posts: 2
Joined: Wed Jun 06, 2012 8:43 am

Refresh on timeout

Post by reldar » Wed Jun 06, 2012 8:59 am

Hi,
I have recorded a macro that goes to a website and clicks on links on the page. every 20 clicks, the site refreshes and starts again.
I usually run it in loops. sometimes, the clicks timeout. I get an error that says:
"RuntimeError: Page loading timeout, URL (Error code: -802)"
I have setup the timeout to 30 sec.
Any way to initiate a 'refresh' whenever the the this error occurs and restart the macro automatically?
If not - any way to initiate a refresh whenever the timeout counter reaches 25 seconds (or another threshold)?
Thanks!
siniy
Posts: 118
Joined: Sat Nov 07, 2009 7:44 pm

Re: Refresh on timeout

Post by siniy » Sat Jun 09, 2012 8:08 pm

Have you tried command

Code: Select all

SET !ERRORIGNORE YES
reldar
Posts: 2
Joined: Wed Jun 06, 2012 8:43 am

Re: Refresh on timeout

Post by reldar » Sat Jun 09, 2012 9:28 pm

Yes I have. That didn't help.
Thanks!
siniy
Posts: 118
Joined: Sat Nov 07, 2009 7:44 pm

Re: Refresh on timeout

Post by siniy » Sat Jun 09, 2012 10:54 pm

Maybe javascript can help you.
Tool that helps convert regular imacros script to javascript http://sourceforge.net/projects/imacros-codegen/
http://screencast.com/t/atVuRMZzd7X
Post Reply