Change font defaults in Macro Editor

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
Brixo
Posts: 2
Joined: Thu Jun 28, 2012 6:05 am

Change font defaults in Macro Editor

Post by Brixo » Thu Jun 28, 2012 9:45 pm

I would like to change the default font family and size for the Macro Editor window. When working on longer macros I like to switch to 8pt size. Actually I wouldn't mind adding an option for 7pt. Also I'd like to change the font family to a sans-serif monospaced font. Any suggestions?
siniy
Posts: 118
Joined: Sat Nov 07, 2009 7:44 pm

Re: Change font defaults in Macro Editor

Post by siniy » Thu Jun 28, 2012 9:58 pm

I use notepad++ as editor, with imacros code highlighting.
http://forum.imacros.net/viewtopic.php?f=2&t=4828
Marcia, Tech Support
Posts: 1094
Joined: Thu Jan 29, 2009 1:10 pm

Re: Change font defaults in Macro Editor

Post by Marcia, Tech Support » Wed Jul 04, 2012 9:59 am

Hi,

You can change the font in Options > Set Font... This setting, unfortunately, is not persistent.
Regards,

Marcia
Post Reply