how can I click "run" on the dialog?

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
kalib
Posts: 11
Joined: Tue Aug 14, 2012 10:43 am

how can I click "run" on the dialog?

Post by kalib » Fri Sep 21, 2012 7:28 pm

how can I click "run" on the dialog?

Image


THANKS
Last edited by kalib on Wed Sep 11, 2013 8:52 am, edited 1 time in total.
kalib
Posts: 11
Joined: Tue Aug 14, 2012 10:43 am

Re: how can I click "run" on the dialog?

Post by kalib » Sat Sep 22, 2012 6:04 pm

HELP...
or please link me a guide ( faq,,)
sorry for my english
User avatar
bobis
Posts: 364
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:34 pm
Contact:

Re: how can I click "run" on the dialog?

Post by bobis » Tue Sep 25, 2012 10:49 am

Get Best iMacros scripts at http://imacrosbot.com/
kalib
Posts: 11
Joined: Tue Aug 14, 2012 10:43 am

Re: how can I click "run" on the dialog?

Post by kalib » Tue Sep 25, 2012 4:28 pm

thanks

"UnsupportedCommand: command ONWEBPAGEDIALOG is not supported in the current version, line: 4 (Error code: -912)"

this is the macro i have
"URL GOTO=file:///C:/aaa.exe
WAIT SECONDS=1
ONWEBPAGEDIALOG KEYS=Run"
Last edited by kalib on Wed Sep 11, 2013 8:53 am, edited 1 time in total.
User avatar
bobis
Posts: 364
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:34 pm
Contact:

Re: how can I click "run" on the dialog?

Post by bobis » Tue Sep 25, 2012 5:40 pm

what about ONDIALOG?
Get Best iMacros scripts at http://imacrosbot.com/
kalib
Posts: 11
Joined: Tue Aug 14, 2012 10:43 am

Re: how can I click "run" on the dialog?

Post by kalib » Tue Sep 25, 2012 6:31 pm

URL GOTO=file:///C:/aaa.exe
WAIT SECONDS=1
ONDIALOG POS=1 BUTTON=YES

run but do not click
Last edited by kalib on Wed Sep 11, 2013 8:54 am, edited 1 time in total.
kalib
Posts: 11
Joined: Tue Aug 14, 2012 10:43 am

Re: how can I click "run" on the dialog?

Post by kalib » Wed Sep 11, 2013 8:53 am

up
kalib
Posts: 11
Joined: Tue Aug 14, 2012 10:43 am

Re: how can I click "run" on the dialog?

Post by kalib » Fri Jan 24, 2014 4:32 pm

"ONDOWNLOAD FOLDER=* FILE=+_{{!NOW:yyyymmdd_hhnnss}} WAIT=YES"

this CODE save the file.
but fot OPEN FILE?
HELP

I Wont automatic run file exe please help i use "opendowload"
Post Reply