Is possible to do this with iMacros?

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
eker
Posts: 7
Joined: Fri Feb 08, 2013 4:57 pm

Is possible to do this with iMacros?

Post by eker » Fri Feb 08, 2013 5:29 pm

Hi!!

I want to do this with iMacros, but i dont know if it's possible.

Search in the webcode "example" and more later click in id=botomXXXX (XXXX) numbers variable.

Code: Select all

<tr ... title="example" ... >   
<div id="botomXXXX" ... >
</div>
</tr>
Thanks! :)
User avatar
bobis
Posts: 364
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:34 pm
Contact:

Re: Is possible to do this with iMacros?

Post by bobis » Fri Feb 08, 2013 5:57 pm

Get Best iMacros scripts at http://imacrosbot.com/
eker
Posts: 7
Joined: Fri Feb 08, 2013 4:57 pm

Re: Is possible to do this with iMacros?

Post by eker » Fri Feb 08, 2013 6:14 pm

Thanks for the answer, but I dont understand how I can to do this... Can you write a little code of example?, please :)
Post Reply