Please help to resolve an error

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
automata
Posts: 7
Joined: Thu Dec 27, 2012 1:58 pm

Please help to resolve an error

Post by automata » Tue Sep 03, 2013 12:15 pm

Calling this command:
SET !VAR3 EVAL("var d=\"{{!URLCURRENT}}\"; var s=\"{{!VAR1}}\"; if(d == s){window.open('', '_self', ''); window.close();}")

gives this error:
ReferenceError: window is not defined, line: (Error code: -1001)

All I want is to close the active Firefox tab.

Thanks.
User avatar
bobis
Posts: 364
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:34 pm
Contact:

Re: Please help to resolve an error

Post by bobis » Tue Sep 03, 2013 9:27 pm

Code: Select all

SET !VAR3 EVAL("var d=\"{{!URLCURRENT}}\"; var s=\"{{!VAR1}}\"; if(d == s){window.open(\'', '_self', \''); window.close();}")
Get Best iMacros scripts at http://imacrosbot.com/
automata
Posts: 7
Joined: Thu Dec 27, 2012 1:58 pm

Re: Please help to resolve an error

Post by automata » Tue Sep 03, 2013 11:14 pm

Thanks for your reply, but the problem is not solved. Same error and the Firefox tab does not close.
User avatar
bobis
Posts: 364
Joined: Sat Sep 11, 2010 3:34 pm
Contact:

Re: Please help to resolve an error

Post by bobis » Wed Sep 04, 2013 6:41 am

Code: Select all

SET !VAR3 EVAL("var d=\"{{!URLCURRENT}}\"; var s=\"{{!VAR1}}\"; if(d == s){window.open(\'\', \'_self\', \'\'); window.close();}")
Get Best iMacros scripts at http://imacrosbot.com/
automata
Posts: 7
Joined: Thu Dec 27, 2012 1:58 pm

Re: Please help to resolve an error

Post by automata » Wed Sep 04, 2013 10:16 am

ha, same problem ;)
Post Reply