An easier way to handle +50 browsers?

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

An easier way to handle +50 browsers?

Post by Ruriko » Wed Aug 13, 2014 12:12 pm

I run imacros on 50 different firefox profiles and I was wondering if there is a easier way to open all 50 firefox profiles? since it's tiring to manually open each of them
chivracq
Posts: 9430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by chivracq » Wed Aug 13, 2014 1:04 pm

Ruriko wrote:I run imacros on 50 different firefox profiles and I was wondering if there is a easier way to open all 50 firefox profiles? since it's tiring to manually open each of them
FCIM...! :mrgreen:

Yep, open them all with a BAT File... (And you can put a Delay between each Profile being launched.)
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by Ruriko » Wed Aug 13, 2014 11:34 pm

What's a BAT file?
chivracq
Posts: 9430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by chivracq » Thu Aug 14, 2014 3:26 am

Ruriko wrote:What's a BAT file?
Howdie... You've been using iMacros since 2007, you've already posted 100+ times on the Forum, and you don't know what a BAT File is...!? => Have you ever read any other Forum Thread apart from the Questions you may have asked...? (I haven't checked your Threads yet...)

And "CIM" is a Question, answer that first...! (I shouldn't have to ask, you are definitely now a Newbie on the Forum...!)

"BAT File" = "Batch File"... => "DOS Batch File"..., sorry google it, I'm speechless, search the Forum as well...

But you got me interested... Could you elaborate a little bit on what you've been doing for the last 7 years with iMacros and how you used iMacros in those 7 years...? (With that kind of Experience, you should be answering all Questions on the Forum, like me...!)
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by Ruriko » Thu Aug 14, 2014 11:03 am

I may be registered for 7 years but it doesn't mean I've been using imacros for all those years. I just rarely use it. I only use it when I need to which is 70% time never
chivracq
Posts: 9430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by chivracq » Fri Aug 15, 2014 3:21 pm

And.... have you found out what a .BAT File is and did you manage to write it...?
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by Ruriko » Sun Aug 17, 2014 2:57 am

Ya I managed to find an example bat file but still trying to find out how to open specific firefox profiles
chivracq
Posts: 9430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by chivracq » Sun Aug 17, 2014 5:17 am

Post what you are already using and trying for Script and I will help you...
(I help People who are trying to learn and who try their best to find a Solution to their Q/P...)
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by Ruriko » Mon Aug 18, 2014 11:06 am

Don't need to as I already found the solution
chivracq
Posts: 9430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by chivracq » Mon Aug 18, 2014 11:09 am

Ruriko wrote:Don't need to as I already found the solution
Ffff, yep, and what is your Solution...? A Forum is Users helping Users, somebody may have the same Question/Problem in the future and your Solution could help them...
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Ruriko
Posts: 126
Joined: Sat Feb 24, 2007 5:07 am

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by Ruriko » Mon Aug 18, 2014 11:14 am

Code: Select all

cd C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\
start firefox.exe -p -no-remote "imeetzu" imacros://run/?m=imeetzu-main.js
SLEEP 5
start firefox.exe -p -no-remote "imeetzu2" imacros://run/?m=imeetzu-main2.js
SLEEP 5
start firefox.exe -p -no-remote "imeetzu3" imacros://run/?m=imeetzu-main3.js
chivracq
Posts: 9430
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: An easier way to handle +50 browsers?

Post by chivracq » Mon Aug 18, 2014 11:52 am

Ruriko wrote:

Code: Select all

cd C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\
start firefox.exe -p -no-remote "imeetzu" imacros://run/?m=imeetzu-main.js
SLEEP 5
start firefox.exe -p -no-remote "imeetzu2" imacros://run/?m=imeetzu-main2.js
SLEEP 5
start firefox.exe -p -no-remote "imeetzu3" imacros://run/?m=imeetzu-main3.js
Very good, that's exactly what I meant..., even if I would think it's

Code: Select all

start firefox.exe -no-remote -P "imeetzu" imacros://run/?m=imeetzu-main.js
instead of

Code: Select all

start firefox.exe -p -no-remote "imeetzu" imacros://run/?m=imeetzu-main.js
... and I use TIMEOUT myself instead of SLEEP, but it's the same result...
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply