SAVEITEM not working

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
Pierrot
Posts: 1
Joined: Wed Feb 25, 2015 10:02 am

SAVEITEM not working

Post by Pierrot » Wed Feb 25, 2015 10:04 am

Hello,

Since this morning, all my SAVEITEM TAG are not working !
For exemple :

Code: Select all

VERSION BUILD=8890130 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://imacros.net/
ONDOWNLOAD FOLDER=* FILE=logo.png WAIT=YES
TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=SRC:http://imacros.net/wp-content/uploads/2013/12/imacros-ipswitch.png CONTENT=EVENT:SAVEITEM
I get this error :
NS_ERROR_XPC_NOT_ENOUGH_ARGS: Not enough arguments [nsIWebBrowserPersist.saveURI], line 3 (Error code: -1001)
I have Firefox 36 on Mac.
Imacros Firefox 8.8.9

All was working before.

Thank you.
skippyto
Posts: 108
Joined: Wed Aug 20, 2008 8:14 am

Re: SAVEITEM not working

Post by skippyto » Thu Feb 26, 2015 4:56 pm

I am also facing the issue with Firefox 36.

With the folling code :

Code: Select all

SAVEAS TYPE={{TYPE}} FOLDER={{REP}} FILE={{FILE}}
It fails when TYPE is PNG ant it works when TYPE is HTM ... I don't have time to test with other types...

Skippyto.
Tom, Tech Support
Posts: 3527
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: SAVEITEM not working

Post by Tom, Tech Support » Thu Feb 26, 2015 6:06 pm

Hi Pierrot,

The issue Skippyto mentions above has already been fixed, however, EVENT=SAVEITEM is still not working. I have logged this for further investigation by the development team, thank you for taking the time to report it here!
Regards,

Tom, iMacros Support
Tom, Tech Support
Posts: 3527
Joined: Mon May 31, 2010 4:59 pm

Re: SAVEITEM not working

Post by Tom, Tech Support » Fri Feb 27, 2015 2:01 pm

Update: I was mistaken yesterday when I stated that EVENT=SAVEITEM is still not working. The v8.9.0 release fixes this too. Please see this post for additional information.
Regards,

Tom, iMacros Support
Post Reply