Write Captcha Problem

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
anonim50
Posts: 2
Joined: Mon Aug 17, 2015 10:46 am

Write Captcha Problem

Post by anonim50 » Mon Aug 17, 2015 10:54 am

Hello,
I'm new here. I want to use iMacros for post something, but I can't pass over captcha.

Always appear this -> #EANF# ( where I must write the code ) Image

Here is my source :

Code: Select all

VERSION BUILD=8920312 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.detoatepentrutoti.ro/adauga-anunt/gratuit
WAIT SECONDS=0.2
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:adMain ATTR=ID:domainId CONTENT=%16
WAIT SECONDS=0.2
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:adMain ATTR=ID:categoryId CONTENT=%60
WAIT SECONDS=0.2
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:adMain ATTR=ID:rubricId CONTENT=%283
WAIT SECONDS=0.2
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:adMain ATTR=ID:typeId CONTENT=%1
WAIT SECONDS=0.2
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:adMain ATTR=ID:onlineName CONTENT=Transport<SP>Marfa
TAG POS=1 TYPE=TEXTAREA FORM=ID:adMain ATTR=ID:text CONTENT=Transport<SP>marfă<SP>cu<SP>microbuz<SP>încărcătură<SP>1<SP>tonă<SP>(volum<SP>6m³),mutări,<SP>mobilă,<SP>electrocasnice,<SP>cumpărături,<SP>materiale<SP>de<SP>construcții,<SP>ect.<SP>în<SP>oraș<SP>și<SP>în<SP>țară,<SP>la<SP>cele<SP>mai<SP>bune<SP>prețuri<SP>tel<SP>0745929901
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:adMain ATTR=ID:internetPeriod CONTENT=%45
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:adMain ATTR=ID:countyId CONTENT=%31
WAIT SECONDS=0.2
TAG POS=1 TYPE=SELECT FORM=ID:adMain ATTR=ID:localityId CONTENT=%8524
WAIT SECONDS=0.2
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:adMain ATTR=ID:onlineEmail CONTENT=transport@yahoo.com
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=ID:adMain ATTR=ID:noscriptUpload

ONDOWNLOAD FOLDER=C:\Users\George\Documents\iMacros\Downloads FILE=image.jpg WAIT=YES
TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=HREF:*captcha* CONTENT=EVENT:SAVEPICTUREAS
WAIT SECONDS=1
TAB OPEN
TAB T=2
SET !EXTRACT_TEST_POPUP NO
URL GOTO=http://api.deathbycaptcha.com/decaptcher?function=picture2&print_format=html
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:username CONTENT=<strong>deathbycaptchauser</strong>
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:password CONTENT=<strong>deathbycaptchapasswd</strong>
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=NAME:pict CONTENT=C:\Users\qaila\Documents\iMacros\Downloads\image.jpg
TAG POS=1 TYPE=INPUT ATTR=TYPE:submit
WAIT SECONDS=1
TAG POS=6 TYPE=TD ATTR=* EXTRACT=TXT
SET !VAR1 {{!EXTRACT}}
TAB CLOSE
TAB T=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ID:adMain ATTR=ID:antispam CONTENT={{!VAR1}}

TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ID:adMain ATTR=ID:terms CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:adMain ATTR=NAME:next
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ID:adMain ATTR=NAME:save
I don't know why ...
Thanks very much !
davidlog
Posts: 13
Joined: Sat Aug 15, 2015 4:38 am

Re: Write Captcha Problem

Post by davidlog » Tue Aug 18, 2015 12:46 am

The only solution I can suggest you is to use any of captcha services to bypass it
Open your Mind, The world is with you not against you ..
anonim50
Posts: 2
Joined: Mon Aug 17, 2015 10:46 am

Re: Write Captcha Problem

Post by anonim50 » Tue Aug 18, 2015 1:50 pm

davidlog wrote:The only solution I can suggest you is to use any of captcha services to bypass it
I can use Captcha Sniper 4.5, but I don't know how to combine Captcha SNiper with iMacros to do it automatic.
User avatar
thecoder2012
Posts: 286
Joined: Sat Aug 15, 2015 5:14 pm
Location: Internet
Contact:

Re: Write Captcha Problem

Post by thecoder2012 » Thu Oct 01, 2015 11:13 am

anonim50 wrote:
davidlog wrote:The only solution I can suggest you is to use any of captcha services to bypass it
I can use Captcha Sniper 4.5, but I don't know how to combine Captcha SNiper with iMacros to do it automatic.
You find a example with captcha sniper and imacros under http://www.blackhatworld.com/blackhat-s ... ost3696150
davidlog wrote:The only solution I can suggest you is to use any of captcha services to bypass it
Sure like these examples:
https://www.9kw.eu/grafik/plugins/9kweu.iim for recaptchaV1,
https://www.9kw.eu/grafik/plugins/9kweu ... cha_v2.zip for recaptchaV2,
https://www.9kw.eu/grafik/plugins/9kweu_confident.zip for confident or
https://www.9kw.eu/grafik/plugins/9kweu_media.iim for solvemedia
Join 9kw.eu Captcha Service now and let your iMacros continue downloads and scripts while you sleep. - Custom iMacros? Contact me! :idea:
Post Reply