How to Play to Specific Line

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
imacrosid
Posts: 18
Joined: Sun Feb 07, 2016 10:36 am

How to Play to Specific Line

Post by imacrosid » Sun Feb 07, 2016 10:43 am

how to play to specific line
example

i have a code

SET !ERRORIGNORE YES
SET !ERRORCONTINUE YES
SET !TIMEOUT_PAGE 55
SET !TIMEOUT_STEP 0
TAB CLOSEALLOTHERS

URL GOTO=google.com
URL GOTO=google.co.id
URL GOTO=twitter.com
URL GOTO=facebook.com


'END off Script

if the script ended i want the script automatically go to line 9 > URL GOTO=twitter.com
i hope you understand :cry:
how ? thanks
chivracq
Posts: 9308
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: How to Play to Specific Line

Post by chivracq » Sun Feb 07, 2016 1:08 pm

imacrosid wrote:how to play to specific line
example

i have a code

Code: Select all

SET !ERRORIGNORE YES
SET !ERRORCONTINUE YES
SET !TIMEOUT_PAGE 55
SET !TIMEOUT_STEP 0
TAB CLOSEALLOTHERS

URL GOTO=google.com
URL GOTO=google.co.id
URL GOTO=twitter.com
URL GOTO=facebook.com
[/color]

'END off Script

if the script ended i want the script automatically go to line 9 > URL GOTO=twitter.com
i hope you understand :cry:
how ? thanks
CIM...! :mrgreen:

You can't...

FCI not mentioned but you are posting in the FF Sub-Forum, so you are probably using iMacros for FF, you then need to split the Logic of your Macro into 2 or more Sub-Macros and have a main '.js' Script containing your Conditional Logic to execute them...

And mini-Remark: Your Script is using some Command that has become obsolete already some 7 years ago... :shock:
(You should be answering all Qt's on the Forum by now if you've been using iMacros for so long already...)
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
imacrosid
Posts: 18
Joined: Sun Feb 07, 2016 10:36 am

Re: How to Play to Specific Line

Post by imacrosid » Tue Feb 09, 2016 9:43 am

chivracq wrote:
imacrosid wrote:how to play to specific line
example

i have a code

Code: Select all

SET !ERRORIGNORE YES
SET !ERRORCONTINUE YES
SET !TIMEOUT_PAGE 55
SET !TIMEOUT_STEP 0
TAB CLOSEALLOTHERS

URL GOTO=google.com
URL GOTO=google.co.id
URL GOTO=twitter.com
URL GOTO=facebook.com
[/color]

'END off Script

if the script ended i want the script automatically go to line 9 > URL GOTO=twitter.com
i hope you understand :cry:
how ? thanks
CIM...! :mrgreen:

You can't...

FCI not mentioned but you are posting in the FF Sub-Forum, so you are probably using iMacros for FF, you then need to split the Logic of your Macro into 2 or more Sub-Macros and have a main '.js' Script containing your Conditional Logic to execute them...

And mini-Remark: Your Script is using some Command that has become obsolete already some 7 years ago... :shock:
(You should be answering all Qt's on the Forum by now if you've been using iMacros for so long already...)
I cant ? :?
Yes i want use in Firefox :3
IrishMacro
Posts: 135
Joined: Wed Nov 03, 2010 12:27 pm

Re: How to Play to Specific Line

Post by IrishMacro » Fri Feb 12, 2016 9:36 pm

Yes, you cannot jump inside a macro like that. Macros are read from top to bottom, there is no skipping lines.
And ERRORCONTINUE isn't recognised in current imacro versions.
Firefox free plugin, last version
Win7
Post Reply