iMacros 9.0.3 not working in FFox 52.0.1

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
User avatar
dfc
Posts: 3
Joined: Sat Mar 18, 2017 3:20 pm
Location: Staten Island, NYC

iMacros 9.0.3 not working in FFox 52.0.1

Post by dfc » Sat Mar 18, 2017 3:36 pm

iMacros not working in FFox 52.0.1. I receive an 'address not understood' message. See attached docx.

Thank you.
iMacros_FFox_error.jpg
FFox error msg
chivracq
Posts: 9516
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: iMacros 9.0.3 not working in FFox 52.0.1

Post by chivracq » Sat Mar 18, 2017 8:04 pm

dfc wrote:iMacros not working in FFox 52.0.1. I receive an 'address not understood' message. See attached docx.

Thank you.
iMacros_FFox_error.jpg
Duplicate...

Yep, known Pb after FF51 => FF52 Update, related to the 'imacros://run/?m=' Syntax which gets broken in FF52 as you are probably launching your Macro from a '.BAT' File or FF Shortcut or Bookmark, see the following Thread for 2 Workarounds...
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply