div class exctract imacros mozilla

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
hoguz2
Posts: 15
Joined: Wed Apr 01, 2015 11:03 am
Location: TURKEY

div class exctract imacros mozilla

Post by hoguz2 » Fri Jun 23, 2017 11:01 am

hi everyone Can someone help me Pls..

pc config... signature

i need extract data imacros on mozilla brovser ... data based div class as in the picture i need exctract price value 6.399..

it is save record macro codes:

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:6.399,00TL
i trying like

Code: Select all

TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=TXT: new-price EXTRACT=TXT 'or TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=TXT: "new-price" EXTRACT=TXT

'or

Code: Select all

TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=ID: new-price EXTRACT=TXT


dont work . results #enaf#

Image
https://i.stack.imgur.com/PnS8d.jpg

thnx your answer
Mozilla : 53.0.2
iMacros Version : iMacros for Firefox 9.0.3
Win 8.1 64 bit
Ms_Office 2010 .TR
chivracq
Posts: 9293
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: div class exctract imacros mozilla

Post by chivracq » Fri Jun 23, 2017 7:31 pm

hoguz2 wrote:

Code: Select all

Mozilla : 53.0.2
iMacros Version : iMacros for Firefox 9.0.3
Win 8.1 64 bit
Ms_Office 2010 .TR
hi everyone Can someone help me Pls..

pc config... signature

i need extract data imacros on mozilla brovser ... data based div class as in the picture i need exctract price value 6.399..

it is save record macro codes:

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=TXT:6.399,00TL
i trying like

Code: Select all

TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=TXT: new-price EXTRACT=TXT
'or

Code: Select all

TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=TXT: "new-price" EXTRACT=TXT
'or

Code: Select all

TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=ID: new-price EXTRACT=TXT
dont work . results #enaf#

Image
https://i.stack.imgur.com/PnS8d.jpg

thnx your answer
Hum, still looks complicated to use the Forum "a bit correctly", even if you are trying your best and you finally mention your FCI when you open a Thread... But your FCI in your Sig is not the "best" location as you only have one dynamic Sig for the whole Forum so it can be confusing for sbd reading your Threads a few weeks/months/years later and you should still hard-code it in your OP when you open a Thread...
(And good that you corrected the 2 Typos you had squeezed into my Name... But the whole Post (and Thread Title) is still full of Typos...)

And hum, you never finished your first Thread by sharing your Solution...
And re-hum..., even worse...!, you've deleted all your Posts from your previous Thread, which renders it completely useless for other Users searching the Forum with a similar Case/Qt... This is normally a Show-Stopper for me to help Users...! :shock:

>>>

But OK, easy Answer for this current Thread, one of your Tries is actually nearly correct, except for an extra Space...:

Code: Select all

TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=ID:new-price EXTRACT=TXT
This should work as well:

Code: Select all

TAG Pos=1 TYPE=DIV ATTR=ID:"new-price" EXTRACT=TXT
Last edited by chivracq on Sat Jun 24, 2017 11:44 am, edited 1 time in total.
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
hoguz2
Posts: 15
Joined: Wed Apr 01, 2015 11:03 am
Location: TURKEY

Re: div class exctract imacros mozilla

Post by hoguz2 » Sat Jun 24, 2017 11:30 am

Mozilla : 53.0.2
iMacros Version : iMacros for Firefox 9.0.3
Win 8.1 64 bit
Ms_Office 2010 .TR
chivracq
Posts: 9293
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: div class exctract imacros mozilla

Post by chivracq » Sat Jun 24, 2017 2:38 pm

OK, perfect then, Thanks for the Update, even if you don't react to any of my "Remarks", and good that you discovered the SOF Forum, same Solution provided there indeed, and the Thread hardly contains any Typos there, probably edited by some other User...
1 Answer

Code: Select all

TAG POS=1 TYPE=DIV ATTR=CLASS:new-price EXTRACT=TXT
Try this code.

answered 22 hours ago
macroscripts

thank you so much. It almost happened. The current result is 6,399,6,399,006,399,6.399,00TL. Why it repeats 4 times. should be 6399 only one... – hoguz2 7 hours ago
But hum, it doesn't completely sound "Solved" to me, I would think..., but OK, never mind, good luck with SOF anyway... :wink:
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply