I just CAN'T send a message!!

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information:CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
robichuax
Posts: 4
Joined: Sat Dec 15, 2018 3:11 pm

I just CAN'T send a message!!

Post by robichuax » Sun Feb 10, 2019 8:24 am

I am using windows 10.
VERSION BUILD=8970419 RECORDER=FX
Firefox 50.0.1
Hello, basically I have this profile where I need to send a message. This specific part of the website is used like 99% for that. You can write a story and then send it to other users to read it.

https://fanfiction.com.br/u/597513/

But I'm having two different problems, imacros just can't write the message and I have no idea why. With the "send" button is the same thing, he just can't find it. I can't find this code now.

But it works only in that specific profile, nothing happens when the page changes. Like, it does find the area, but don't send the message. If someone could please help me, I've tried all recording modes and nothing works.
SET !VAR1 Junte-se<SP>ao<SP>culto
SET !VAR2 pretty<SP>message<SP>here
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT ATTR=ID:mp_subject CONTENT={{!VAR2}}
TAG POS=1 TYPE=P ATTR=TXT:{{!VAR2}}
Image

Ps: I believe you can't open the message part without having an account, but this is really important and I really need help.
Post Reply