RuntimeError: element BUTTON

Discussions and Tech Support related to the iMacros Firefox Add-on, including the built-in Javascript scripting interface for playing .js files.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.
Post Reply
henraec@gmail.com
Posts: 1
Joined: Mon Feb 18, 2019 3:30 am

RuntimeError: element BUTTON

Post by henraec@gmail.com » Mon Feb 18, 2019 4:15 am

Code: Select all

VERSION BUILD=10021450
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Invite<SP>to<SP>Job
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=BUTTON FORM=NAME:inviteForm ATTR=TXT:Send<SP>Invitation
WAIT SECONDS=3
TAG POS=1 TYPE=A ATTR=TXT:NEXT
RuntimeError: element BUTTON specified by TXT:Send<SP>Invitation was not found, line: 4

I'm using a platform and trying to automate clicking on buttons.

Works fine but one error occurrs when a popup occurs.

Tried setting rule to ignore Error as well as closing the popup.

But still does not continue playing loop to click the rest of the buttons on the page. (Buttons circled red in screenshot)

Windows 10 (Version 1809)
iMacros 10.0.2.1450
Firefox 65.0.1 (64-bit)
Attachments
screenshot.png
Post Reply