savetargetas not downloading

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
mephitztophel
Posts: 3
Joined: Tue Apr 24, 2007 5:43 am

savetargetas not downloading

Post by mephitztophel » Mon May 14, 2007 6:37 am

hi, I'm having trouble downloading targets. The script seems to successfully "tag" the image, but it doesn't download anything to the specified folder. Even when I leave the defaults, it doesn't download anything to the imacros download folder. Here's the script:


ONDOWNLOAD FOLDER=c:\Foldername FILE=Filename.png

TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=ALT:Facsimile<SP>Page<SP>Image CONTENT=EVENT:SAVETARGETAS
User avatar
Tech Support
Posts: 4947
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Tue May 15, 2007 11:09 am

Hi,

Have you tried this with the demo macro Demo-SaveTargetAs.iim? Does this work for you?

Daniel Kerr
iOpus Support
mephitztophel
Posts: 3
Joined: Tue Apr 24, 2007 5:43 am

Post by mephitztophel » Tue May 15, 2007 8:10 pm

The demo works, but for some reason it downloads the files to the desktop instead of the default folder. My script doesn't seem to download the file to anywhere
User avatar
Tech Support
Posts: 4947
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Wed May 16, 2007 10:23 am

Hi,

If you use

ONDOWNLOAD FOLDER=* FILE=Filename.png

in your macro, does this download to the desktop as well?

Daniel Kerr
iOpus Support
mephitztophel
Posts: 3
Joined: Tue Apr 24, 2007 5:43 am

Post by mephitztophel » Wed May 16, 2007 5:34 pm

no
User avatar
Tech Support
Posts: 4947
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Fri May 18, 2007 6:10 pm

Hi,

Do you mean that it downloads to the correct default folder, or that it doesn't download at all?

Daniel Kerr
iOpus Support
submitapicture
Posts: 6
Joined: Wed May 16, 2007 12:25 am

Post by submitapicture » Tue May 22, 2007 9:13 pm

I have the same problem the file just doesn't download at all
User avatar
Tech Support
Posts: 4947
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Wed May 23, 2007 12:24 am

mephitztophel & submitapicture: What OS are you using? Windows, Linux or Mac?
submitapicture
Posts: 6
Joined: Wed May 16, 2007 12:25 am

Post by submitapicture » Wed May 23, 2007 12:40 am

i'm using windows xp sp2...
Post Reply