problem loggin into myspace multiple scripts

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
h34dhun73r
Posts: 3
Joined: Tue May 15, 2007 3:37 pm

problem loggin into myspace multiple scripts

Post by h34dhun73r » Tue May 15, 2007 3:47 pm

hey I am new to imacros but it seems like a wonderful addon to my firefox. I have several myspace accounts that I use for a business, I made a macro to logon to one of them and it worked great. I saved it then decided to make another macro for another account. This caused both macros to stop working, it will not fill in the boxes before trying to login, I tried this over several times, and it just kept ruining my work everytime causing me to delete it and start over. I was wondering if it is my mistakes or if there is something wrong with the program or what. here is a sample of a macro that works at first, but then stops working when I make a few more for different accounts

VERSION BUILD=6000502 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.myspace.com/index.cfm?fuseaction=splash
CLICK X=718 Y=337
CLICK X=716 Y=335 CONTENT=someemail@somewhere.com
CLICK X=716 Y=361 CONTENT=somepasswd
TAG POS=1 TYPE=INPUT:IMAGE FORM=NAME:theForm ATTR=ID:ctl00_Main_SplashDisplay_ctl01_loginbutton
User avatar
Tech Support
Posts: 4947
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Wed May 16, 2007 10:26 am

Hi,

Do you close the browser in between attempts to login? It may be that the information is being stored either locally or at the website.

Daniel Kerr
iOpus Support
h34dhun73r
Posts: 3
Joined: Tue May 15, 2007 3:37 pm

Post by h34dhun73r » Fri May 18, 2007 3:08 pm

yes ty, I did try to close the browser. I am trying it now adding some delays to see if it will work better I will let you know how it works out
h34dhun73r
Posts: 3
Joined: Tue May 15, 2007 3:37 pm

Post by h34dhun73r » Mon May 21, 2007 3:03 pm

yeah its still not working. I figured out that it works great sometimes, but when it stops working once it never works again until I make a new macro. here is the code with delays

VERSION BUILD=6000502 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.myspace.com/
WAIT SECONDS=1
CLICK X=718 Y=337
CLICK X=716 Y=335 CONTENT=email@email.com
WAIT SECONDS=1
CLICK X=718 Y=363
CLICK X=716 Y=361 CONTENT=password
WAIT SECONDS=1
TAG POS=1 TYPE=INPUT:IMAGE FORM=NAME:theForm ATTR=ID:ctl00_Main_SplashDisplay_ctl01_loginbutton
Post Reply