How to increase the speed of Imacro execution ?

Discussions and Tech Support specific to the iMacros Firefox add-on.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed.
3. Try searching the iMacros Wiki - it contains the complete iMacros reference as well as plenty of samples and tutorials.
4. We can respond much faster to your posts if you include the following information: CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST
Post Reply
att
Posts: 24
Joined: Tue Aug 19, 2008 2:22 pm

How to increase the speed of Imacro execution ?

Post by att » Fri May 29, 2009 2:03 am

Is it possible to do this ?
Specifically is it possible to reduce the delay after a tag is not found ?
How to configure Cisco Routers
www.ittrainingexpert.info
Hannes, Tech Support

Re: How to increase the speed of Imacro execution ?

Post by Hannes, Tech Support » Fri May 29, 2009 11:31 am

att wrote: Specifically is it possible to reduce the delay after a tag is not found ?
You can use the "!TIMEOUT" value for that: http://wiki.imacros.net/TIMEOUT
Unvala
Posts: 3
Joined: Fri May 29, 2009 12:30 pm

Re: How to increase the speed of Imacro execution ?

Post by Unvala » Fri May 29, 2009 9:55 pm

Again, the minimum is only 1 second. What can be done if I want a much smaller value, say, 50 miiliseconds?
lalitgupta05
Posts: 2
Joined: Tue Jul 14, 2015 5:45 pm

Re: How to increase the speed of Imacro execution ?

Post by lalitgupta05 » Tue Jul 14, 2015 5:49 pm

How did you resolve this. I want to reduce the tag waiting time to say 50 milliseconds.
Did you get how to achieve this?
chivracq
Posts: 9291
Joined: Sat Apr 13, 2013 1:07 pm
Location: Amsterdam (NL)

Re: How to increase the speed of Imacro execution ?

Post by chivracq » Tue Jul 14, 2015 6:10 pm

lalitgupta05 wrote:How did you resolve this. I want to reduce the tag waiting time to say 50 milliseconds.
Did you get how to achieve this?
I don't think the OP will answer you as the Original Thread is from 6 years ago...

=> CIM...! :mrgreen:
- (F)CI(M) = (Full) Config Info (Missing): iMacros + Browser + OS (+ all 3 Versions + 'Free'/'PE').
- I don't even read the Qt if that (required) Info is not mentioned...!
- Script & URL help a lot for more "educated" Help...
Post Reply