IM Beta 5 - Macro Problem

Support for iMacros. The iMacros software is the unique solution for automating every activity inside a web browser, for data extraction and web testing.
Forum rules
Before asking a question or reporting an issue:
1. Please review the list of FAQ's.
2. Use the Google search box (at the top of each forum page) to see if a similar problem or question has already been addressed. This will search the entire contents of the forums as well as the iMacros Wiki.
3. We can respond much faster to your posts if you include the following information:

CLICK HERE FOR IMPORTANT INFORMATION TO INCLUDE IN YOUR POST

Answering your own posts (e.g. attempting to "bump" your topic) drops your topic from the list of unanswered threads, so it may actually receive less views.
Post Reply
iggi
Posts: 14
Joined: Thu Oct 20, 2005 6:42 am

IM Beta 5 - Macro Problem

Post by iggi » Thu Oct 20, 2005 6:57 am

I wrote a macro in Ver 4.25 which ran without problem in Ver4.31. However, when I tried to run the macro in Beta 5, it doesn't perform the downloading it was automated to do. I used the "ONDOWNLOAD" to select the location that I wish to download. A shortened version of the full macro is as follow:

TAG POS=1 TYPE=IMG ATTR=TXT:*
TAG POS=1 TYPE=AREA ATTR=HREF:http://*
ONDOWNLOAD FOLDER=c:\abc\ FILE=+
TAG POS={{!LOOP}} TYPE=A ATTR=TXT:Display<SP>full<SP>text<SP>[pdf]. CONTENT=EVENT:SAVETARGETAS
User avatar
Tech Support
Posts: 4948
Joined: Tue Sep 20, 2005 7:25 pm
Contact:

Post by Tech Support » Thu Oct 20, 2005 8:50 pm

I confirmed that this is a problem with the current build 5.00.1020. It will be fixed with the next build in a few days. Thanks for reporting this!
Post Reply