Page 1 of 1

Start a macro somehwere from the middle?

Posted: Fri Apr 19, 2013 1:40 pm
by DIrk
How can I start a macro not from the beginning, but somehwere, at a special point in its middle?

Re: Start a macro somehwere from the middle?

Posted: Thu May 02, 2013 6:05 pm
by Ravendey
You can't.

You can add a PAUSE command, if you need to inspect or work on the page in the middle of the script.

Re: Start a macro somehwere from the middle?

Posted: Thu May 02, 2013 6:25 pm
by DIrk
Oops, an answer, I hadn't expected anymore, many thanks, Ravendey.

Actually I hadn't assumed, that it is not possible. So, instead of starting somehwere else than at the beginning it seems to be the best to remove the lines / code before the point I want to start the macro from and after executing / testing re-add these lines, I guess.

Many thanks again.

Re: Start a macro somehwere from the middle?

Posted: Fri May 03, 2013 10:33 am
by Tom, Tech Support
Hi DIrk,

When you use the iMacros Editor to edit/test your macros, you have options to Play the current line/selection and also Play from the current cursor location onward.

http://wiki.imacros.net/Editor#Play_Macro_Selection

Re: Start a macro somehwere from the middle?

Posted: Fri May 03, 2013 12:02 pm
by DIrk
Hello Tom,

Thanks for the link. That would be nice, but I do not use this editor, seems to be none freeware.

Many thanks again.