Page 1 of 1

Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Tue May 07, 2013 3:15 am
by sightunseen
I occasionally see frames like this:
FRAME NAME="app_runner_fb_httpsb21b418de5802ebad9367c9"
I want to do this:
FRAME NAME="app_runner_fb_https*"
That doesn't work but I can do this:
FRAME F=1

Thanks

Re: Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Tue May 07, 2013 8:40 am
by Tom, Tech Support
Hi sightunseen,

This is already on our feature request list and will be implemented in the next release of iMacros!

Re: Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Tue Aug 13, 2013 4:46 pm
by wviswildandwonderful
has this been fixed? I cant get it to play back when it records app_runner_fb_https

Re: Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Mon Aug 26, 2013 3:46 pm
by Tom, Tech Support
Hi wviswildandwonderful,

You can now use wildcards in the NAME parameter with the release of iMacros V9.

Re: Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Sat Sep 21, 2013 2:39 am
by sightunseen
Tom, iOpus wrote:You can now use wildcards in the NAME parameter with the release of iMacros V9.
Are you going to add this to the firefox plugin? I'm using the latest plugin as of 09-20-2013, version 8.5.1:
https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... r-firefox/

This still doesn't work:
FRAME NAME="app_runner*"

Re: Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Mon Sep 23, 2013 11:10 am
by Tom, Tech Support
Hi sightunseen,

FRAME NAME does work in iMacros for Firefox, for example:

Code: Select all

VERSION BUILD=8510617 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://demo.imacros.net/Automate/Frames
FRAME NAME="contents"
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:3 ATTR=* CONTENT=Test
However, using a wildcard in the frame name will be supported in a subsequent release.

Re: Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Sat Nov 09, 2013 10:01 pm
by wviswildandwonderful
Wildcard for frames in FF yet? Just asking because I cant get it to work. Thanks

Re: Can you add wildcard support to frame names?

Posted: Mon Nov 11, 2013 11:15 am
by Tom, Tech Support
Hi wviswildandwonderful,

Yes, wildcards are currently supported in the frame name. For example:

Code: Select all

URL GOTO=http://demo.imacros.net/Automate/Frames
FRAME NAME="bot*"
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=NAME:8 ATTR=* CONTENT="Bottom Frame"
If you have an example that is not working, please share it with us!